• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

20.12.2023

16:52

"Tražila je gazdarici zaostalu platu, a onda je izbola"! Detalji tuče dve žene u Novom Sadu

V.B.

Vesti

"Tražila je gazdarici zaostalu platu, a onda je izbola"! Detalji tuče dve žene u Novom Sadu

Podeli vest

Radnica pekare Slađana T. (40) iz Futoga uhapšena je juče u Novom Sadu zbog sumnje da je nakon verbalne svađe nekoliko puta nožem izbola svoju bivšu šeficu Slavojku S. (63), državljanku Bosne i Hercegovine po celom telu, pišu portali.

Nasilje se dogodilo, juče oko 15 sati u ulici Cara Dušana u Novom Sadu u blizini pekare u kojoj je osumnjičena do nedavno bila zaposlena.

- Sumnja se da je prvo došlo do verbalnog okršaja između njih, ali je ubrzo sve preraslo u fizičko nasilje. Naime, osumnjičena je navodno, od bivše gazdarice pekare tražila svoju zaostalu platu u iznosu od 47.000 dinara - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Osumnjičena je insistirala i tražila da joj se isplati novac koji je prethodno zaradila. Međutim, navodno, vlasnica pekare nije želela ili nije imala da joj plati, pravdala se i izbegavala da izmiri svoje dugovanje prema radnici. Ubrzo su počele da se guraju nasred ulice.

Kako dalje navodi naš izvor, njihovu svađu čili su radnici sa obližnjeg gradilišta i odmah su se uputili ka njima.

Foto: V.B.

 

- Vukle su se i gurale po trotoaru, a onda je u jednom trenutku osumnjičena iz rukava izvukla nož. Počela je da je ubada po celom telu, a žrtva je pala na kolena - kaže naš izvor i dodaje:

- Tada su ih razdojili radnici, ali i slučajni prolaznici koji su pozvali policiju i ekipu Hitne pomoći. Osumnjičena navodno, nije bežala nakon što je izbola žrtvu.

Novosadska policija stavila joj je lisice na ruke i određeno joj je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti predata nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Osumnjičenoj se na teret stavlja da je počinila krivično delo ubistvo u pokušaju.

- Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenu ženu na Klinički centar Vojvodina gde su joj nakon dijagnostike ustanovljeno da je zadobila više teških telesnih povreda u vidu ubodnih rana po telu. Nakon što su joj sanirane povrede ona je puštena na kućno lečenje - kaže naš dobro obavešten izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija