• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

26.12.2023

10:46

Bivši zet Dragoslava Kosmajca izrešetan u Futogu! Ubice mu prišle sa leđa i pucale mu u glavu (VIDEO)

Društvene mreže

Vesti

Bivši zet Dragoslava Kosmajca izrešetan u Futogu! Ubice mu prišle sa leđa i pucale mu u glavu (VIDEO)

Podeli vest

Đorđe Zafirović (37), poznatiji kao Zafir, inače bivši zet Dragosla Kosmajca, ubijen je pre tačno pet godina u Futogu.

Likvidiran je dok se uparkiravao u svom "golfu 6". Dvojica nepoznatih napadača su mu ispala rafal u glavu i pobegla. Sve je ukazivalo da se radi o dobro isplaniranom mafijaškom ubistvu, jer, između ostalog, Zafir je nosio pancir, te su ga ubice s razlogom gađale u glavu.

Inače, posedovao je i blindirani "mercedes", ali u tom trenutku je to vozilo bilo na registraciji, što su ubice iskoristile. Uhvatile su ga u svastikinom "golfu.

BMW koji je nedugo zatim pronađen spaljen u šumi kod Novog Sada verovalo se da je korišćen u toj likvidaciji.

Među prvima je do ubijenog Zafirovića došla njegova supruga Jovana koja je rekla:

"Sinoć si pričao da će te ubiti, i uspeli su"

Međutim, samo dve nedelje pre ubistva, Zafirović je u jednom intervjuu rekao da se oseća sigurnim i da je "šuplja priča da ga jure nazovi klanovi". Tada je rekao i da je sa 16 godina, posle svađe u jednoj niškoj diskoteci, pred oko 500 ljudi, ubio, kako je naveo, "lokalnog siledžiju".

On je iza sebe ostavio dvoje dece, sina iz prvog braka, sa ćerkom Dragoslava Kosmajca, i ćerku iz drugog braka. Deca su u trenutku njegove smrti imala sedam i dve i po godine.

Zafirović je imao  od ranije poznat policiji i  imao je pun dosije.

Prvo ubistvo počinio je 1995. godine u rodnom Nišu. Usuđen je, ali je uspeo da pobegne iz Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu, a onda se krio dok slučaj nije zastareo.

U Niš se vratio 2004, kada su roditelji unajmili dvojicu policajaca da ga čuvaju, ali su, uprkos tome, u aprilu iste godine pucali na njega i ranili ga, a ranjene su bile još tri osobe.

Posle toga se preselio u Beograd.

Foto: Društvene mreže

 

Navodno, Zafirović je bio blizak prijatelj sa "kavčaninom" Vladimirom Roganovićem, koji je ubijen u Beču nedelju dana pre njega, ali su u jednom trenutku postali smrtni neprijatelji.

Inače, Zafirović je bio dobar i sa Milošem Delibašićem, koji je uhapšen zbog ubistva Nikole Bojovića, a bio je i kum sa Nenadom Grujovićem, zvanim Crni Gruja.

Pričalo se da je Zafirović imao sukob sa Lukom Bojovićem i njegovim ljudima posle ubistva Radeta Rakonjca, kuma Željka Ražnatovića Arkana, 2014. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija