• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2023

19:37

Skandal! Stjuardesa uhapšena zbog proganjanja pilota! Htela da je zaposli pa mu slala poruke, proglašena neuračunljivom

Shutterstock/Miloš Rafailović

Vesti

Skandal! Stjuardesa uhapšena zbog proganjanja pilota! Htela da je zaposli pa mu slala poruke, proglašena neuračunljivom

Podeli vest

Danas je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana osumnjičena T.P. (32), prema kojoj je, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneto rešenje o zadržavanju zbog krivičnog dela proganjanje.

"Osumnjičenoj se stavlja na teret da je u vremenskom periodu od meseca jula do meseca decembra 2023. godine proganjala oštećenog D.M. uporno pokušavajući da, protiv njegove volje, sa njim uspostavi komunikaciju putem svog broja telefona i broja telefona članova njene porodice i poznanika, kao i putem društvenih mreža sa svog profila i sa lažnih profila" piše u saopštenju tužilaštva.

Osumnjičena je priznala izvršenje krivičnog dela i izjavila da je po zanimanju stjuardesa, te da je želela da se zaposli u aviokompaniji gde oštećeni radi kao pilot. Potom je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu donelo naredbu za psihijatrijsko veštačenje.

Foto: Shuterstock

 

"Komisija veštaka je u prostorijama tužilaštva obavila veštačenje osumnjičene na osnovu kojeg je utvrđeno da je u pitanju neuracunljivo lice. S obzirom na tu činjenicu, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor i da se smesti u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu zbog postojanja opasnosti da bi usled duševnih smetnji mogla da izvrši krivično delo i da utiče na oštećenog" dodaje se u saopštenju.

Na osnovu predloga tužilaštva sud je doneo rešenje kojim je osumnjičenoj određen pritvor i smeštena je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija