• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

01.01.2024

16:44

Reči majke ubijene Nevene teraju suze na oči: "Čekam dan kada ću te ponovo zagrliti"

Printscreen

Vesti

Reči majke ubijene Nevene teraju suze na oči: "Čekam dan kada ću te ponovo zagrliti"

Podeli vest

Najmlađa žena koja je ubijena prošle godine je Nevena Pavlović (20) iz Grocke. Tog 10. februara 2023. godine ubio ju je suprug Đorđe (28), pa presudio sebi.

Njena majka Ivana Bekić objavila je potresnu poruku:

- Zvezdice moja, ove godine najlepše sija tvoja jelka. Ako tamo gde si ti postoji prelaz iz jedne godine u drugu, majka ti želi samo sreću i radost i ako znam da sve to sada imaš. Da je sreće da smo kitile zajedno narednih 20 godina i uživale u praznicima. Ali, eto neko je mislio da ima pravo da mi te uzme. Da si mi se nekad požalila i rekla kakvim si životom živela, majka bi te spasila mnogo ranije. Ali, eto tako je moralo da bude- napisala je majka ubijene Nevene, Ivana Bekić i dodala da je "mnogo voli i da jedva čeka dan kada će je ponovo zagrliti".

"Neno, sine, molim te idi i lepo se pozdravite"

Tog 10. februara 2023. godine poslala sam ćerku kod Đorđa. Govorila mi je da joj se ne ide, molila me...Rekla sam joj: "Neno, sine, molim te idi i lepo se pozdravite, raziđite se ko ljudi". I Đorđe joj je rekao da bi bilo lepo da se vide i da popričaju, a da ne okreću glavu jedno od drugog". Nisam verovala da će je ubiti...- rekla je za Telegraf.rs Ivana Bekić, majka ubijene Nevene iz Grocke.

Foto: informer.rs

 

- Moja Nevena je 20. janura 2023. godine napustila supruga. Tada je mi je krišom poslala poruku i tražila da mu zovem oca jer je repetirao pištolj i uperio ka njoj. Roditelji su mu na svu sreću bili u blizini kuće gde su oni živeli. Tada ga je otac savladao. Ona me je molila da nikome ništa ne pričam. Nije želela da izgubio posao policajca. Obećala sam joj da ću ćutati. Dvadest dana pre smrti bila je srećna. Živela samnom i dve sestre... - ispričala Ivana.

Ubeđivala je Ivana svoju ćerku da je mlada za udaju, ali toliko je volela Đorđa da joj ništa nije bilo teško.

- Moju Nenu zaprosio je 8. marta 2022. godine. Govorila sam joj da je mlada za udaju, da mora da kuva, da pegla, da ustaje rano...Govorila je da joj ništa nije bilo teško. Volela ga je i verovala mu. I ja sam Đorđa volela. Pravila mu tortu za rođendan. Uvek je bio fin prema meni i Neveninim sestrama. Jedino mi je bilo čudno što su uvek kod nas sedeli dvadesetak minuta. Tada sam mislila da smo im mi dosadni, da su mladi, da žele da budu sami... Moja Nevena se na njega nije žalila - rekla je Ivana.

Nesrećna majka bez najstarije ćerke Nevene ostala je 10. februara 2023.godine. Đorđe je nakon kraće raprave pucao u Nevenu,pa u sebe. Neđeni su mrtvi u kući u kojoj su živeli.

Svim ženama želi da poruči samo jedno:

- Ne trpite nasilje već ga prijavite policiji- kaže Ivana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija