• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2024

09:13

Horor! Bivši prvak sveta kolima pregazio suprugu olimpijku

Instagram

Ostali sportovi

Horor! Bivši prvak sveta kolima pregazio suprugu olimpijku

Podeli vest

Horor u Australiji! Slučaj koji strašno podseća na Oskara Pistorijusa i Rivu Stenkapm.

Vrhunski biciklista, dvostruki svetski šampion u vožnji na hronometar, Rohan Denis (33) uhapšen je zbog sumnje da je ubio suprugu, inače višestruku olimpijku Melis Hoskins (32).

Po swemu sudeći, on je suprugu namerno pregazio kolima i to na nekoliko metara od porodičnog doma!

Zvanični izveštaj iz policije kaže da je nesrećna Melisa preminula u bolnici od zadobijenih povreda.

"Nešto posle 20 časova u subotu, 30. decembra, policija i hitne službe pozvane su na Avenel gardens roud zbog dojave da je ženu udario auto. Žena iz Medindieja potom je s teškim povredama prevezena u bolnicu Rojal Adelejd. Nažalost, preminula je u bolnici tokom noći. Policija je odmah stigla na mesto nesreće zajedno sa detektivima, kako bi bilo utvrđeno pod kojim okolnostima se dogodila tragedia. Vozač je bio poznat nesrećnoj ženi i nakon kraće istrage 33-godišnji mušmkarac iż Medindieja je uhapšen i optužen sa ubistvo nemarnom vožnjom”, piše u saopštenju policije.

 

Foto: Instagram

 

 

 

Naravno, organi reda nisu otkrili identitet uhapešen osobe, ali su australijski mediji ubrzo otkrili da je reč o Melisinom mužu Rohanu.

On je pušten uz plaćenu kauciju, ali ima obavezu da se u martu pokavi pred sudom.

Denis je dva puta bio šampion sveta u vožnji na hronometar, a takođe ima i dve olimpijske medalje, srebro iz Londona 2012. i bronzu iz Tokija 2021.

Melisa je takođe bila veoma uspešna biciklistkinja. Njoj je na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. za dlaku izmakla medalja, ali je 2015. osvojila Svetsko prvenstvo oborivši svetski record.

Par se venčao 2018. i imaju dvoje dece.

Svetski mediji spekulišu da ova slučaj mnogo podseća na tragediju od pre deset godina, kad je paraolimopijac Oskar Pistorijus pucnjima iz sačmarice u porodičnoj kući ubio tadašnju devojku, manekenku Rivu Stenkamp.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija