• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

02.01.2024

15:00

Skandal u Visokom! Potukle se hodže, jedan potegao sekiru i razvalio vrata na džamiji

Shutterstock, Beta

Vesti

Skandal u Visokom! Potukle se hodže, jedan potegao sekiru i razvalio vrata na džamiji

Podeli vest

Glavni imam i blagajanik Medžlise Islamske zajednice u Visokom, prošlog petka, žestoko su se potukli, a deblji kraj je izvukao blagajnik.

Kako prenose bosanskohercegovački portali glavni imam i blagajnik su se potukli, nakon svađe, a imam je pretukao blagajnika, a onda ga i izbacio iz Medžlise. 

Sukob se ipak nastavio jer je blagajnik otišao do svog automobila, uzeo sekiru i onda bukvalno razvalio ulazna vrata pokušavajući da se razračuna sa imamom.

Ipak dalji sukob je sprečen, a kako portali prenose do sukoba je došlo jer je uočen manjaka u blagajni Islamske zajednice u Visokom, zbog čega je blagajniku navodno uručen otkaz.    


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pucnjava u Sarajevu! Izrešetan tiktokerov automobil
Hronika

Pucnjava u Sarajevu! Izrešetan tiktokerov automobil

U sarajevskom naselju Dolac Malta sinoć je nepoznata osoba pucala na automobil "žestokog momka" Amira Paćiša zvanog faćo, i odnedavno tiktokera koji je preko ove društvene mreže pretio Elvisu Keljmendiju sinu narko bosa Nasera Keljmendija, ali i sudiji Opštinksog suda zbog čega je bio u pritvoru.

02.01.2024

09:29

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija