• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

09.01.2024

11:49

Gileta udarali dok mu nisu smrskali lobanju: Jezivi detalji prebijanja radnika JKP Zelenilo u Pančevu

Informer

Vesti

Gileta udarali dok mu nisu smrskali lobanju: Jezivi detalji prebijanja radnika JKP Zelenilo u Pančevu

Podeli vest

Radnik JKP Zelenilo Dragomir J. (45) zvani Gile iz Starčeva preminuo je sedam dana posšti su ga pretukli N.G. (20) i A.B. (22). Nesrećni čovek pretučen je pred Novu godinu, a preminuo je na Božić.

Nasilnici su do te mere tukli Dragomira, da su mu navodno smrskali lobanju i teško povredili kičmu. Pretučen je u noći kada se čekala Nova godina, a nađen je prvog iza zgrade Arhiva u Pančevu.

- Sumnja se da su nasilnici sedeli sa Dragomirom u kafani i da im je on plaćao piće. Kako pričaju kolege preminulog čoveka, on je tog dana radio i posle posla je svratio u kafanu, kako bi uoči dočeka popio neko piće, a zatim otišao kući. Za njegov sto su sela dvojica nasilnika. Pričaju da su mu tražili da im plaća pića, a da kad je odbio da je brutalno pretučen... pričaju da je svađa izbila oko nekih četiri vinjaka ko će da plati - navodi jedna od Dragomirovih prijateljica.

Foto: informer/drustvene mreze

 

Prema njenim rečima Dragomir je zaista uvek bio miroljubiv, nikada nije pravio bilo kakve probleme.

- Gile zaista ne bi ni mrava zgazio i svi ga znaju kao dobricu. Međutim, kada je krenuo kući da stigne na autobus za Starčevo, oko 23h, ta dvojica klinaca su ga sustigla i brutalno ga pretukla. Udarali su ga rukama i nogama, čime su stigli, a zatim ga ostavili kao životinju u zelenilu pored staze iza neke zgrade i otišli. Ostavili su ga da umre bukvalno - navodi Dragomirova prijateljica za "Alo" .

Kako saznajemo, Dragomir je zadobio teške telesne povrede i za život se borio gotovo nedelju dana.
- Gileta su toliko tukli da su mu smrskali lobanju i prekinuli kičmenu moždinu, povredili mu ceo kičmeni stub. Deo lobanje mu se zabio u mozak. Bio je u teškom stanju toliko da su se lekari danonoćno borili za njega. Nažalost, preminuo je uoči Božića - kaže naša sagovornica, a zatim dodaje još monstruoznije detalje:

- Sve su zabeležile nadzorne kamere. Na snimcima se može videti kako ga batinaju i ostavljaju da umre. Da stvar bude još tragičnija, vraćali su se četiri do pet puta da provere da li je živ. U jednom trenutku su hteli da mu uzmu novčanik, međutim, shvatili su da diše i ostavili su novčanik. Bukvalno su čekali da umre, kako bi ga opljačkali. Međutim, plan im je propao kada su videli da diše. Kako neko tako mlad može da bude monstruozan i bezosećajan i da uradi to - rekla je uznemirena žena. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija