• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

20.01.2024

17:46

Zaplenjeno 285,8 kila marihuane u jednom danu: Uspešna akcija Granične policije protiv narkodilera

Informer

Vesti

Zaplenjeno 285,8 kila marihuane u jednom danu: Uspešna akcija Granične policije protiv narkodilera

Podeli vest

Pripadnici Uprave granične policije, u saradnji sa Policijskom upravom u Vranju, zaplenili su na graničnom prelazu Preševo 150,8 kilograma marihuane i uhapsili Z. J. (31), osumnjičenog za krijumčarenje narkotika.

Pregledom teretnog motornog vozila, na ulazu u zemlju, u prikolici je pronađeno 12 torbi sa marihuanom. Vozaču je odmah potom određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Vranju. 

Ovo je druga velika zaplena marihuane tokom današnjeg dana, ubrzo nakon  akcije na graničnom prelazu Gradina, u kojoj  je zaplenjeno 135 kilograma ove droge. 

Tim povodom ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je da su ove akcije najbolji pokazatelj odlučnog rada srpske policije koja je uspešno presekla lanac krijumčarenja narkotika i tako sprečila dalju prodaju droge.

„Zaplena više od 285 kilograma marihuane odličan je rezultat naše Granične policije i dokaz njenog predanog i istrajnog rada u borbi protiv trgovine narkoticima. Ove zaplene su rezultat pojačanih aktivnosti policijskih službenika Uprave granične policije na suzbijanju prekograničnog kriminala i ujedno pokazatelj beskompromisne borbe naše policije protiv narkodilera. Čestitam pripadnicima Uprave granične policije MUP-a na odlično obavljenom poslu", poručio je ministar Gašić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija