• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Novosti.rs

22.01.2024

22:33

U kolima bila i deca! Detalji jezive saobraćajke na Obrenovačkom putu, autom sleteo i udario u zaštitnu ogradu (FOTO/VIDEO)

printscreen

Vesti

U kolima bila i deca! Detalji jezive saobraćajke na Obrenovačkom putu, autom sleteo i udario u zaštitnu ogradu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Teška saobraćajna nesreća u kojoj ima povređenih, desila se večeras na Obrenovačkom putu kod Ostružnice.

Prema fotografiji objavljenoj na Instagram stranici Mojbeograd, na mestu nesreće su i vatrogasci.

Na fotografiji se vidi jedan automobil, koji je sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu pored.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

- Dvoje dece je bilo u autu, pomogao je jedan čovek da se iznesu iz auta - stoji u komentaru u kom se navodi da je jedno od dece bilo u nesvesti.

Takođe, u istom komentaru ispod objave navedeno je da je u nesreći učestvovao još jedan automobil.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar Bozovic

pre 3 meseca

Nazalost, zena koja je vozila dvoje male dece je dobila telefonski poziv u voznji i dok je cackala ekran telefona skrenula je u traku iz suportnog pravca direktno udarivsi u auto koji je tog trenutka naisao a u kome je bio samo vozac. Povredjeno dete ce se verovatno, dao Bog, izvuci ali za vozaca iz drugog vozila je sve vec zavrseno. Najstrasnije je to sto je policija relativno brzo dosla, za njima i vatrogasci a hitna pomoc dobrih 20-ak minuta posle policije! Srecom pa je medju zaustavljenim vozilima bila i jedna devojka medicinski radnik koja je pomogla detetu koliko je mogla bez icega kod sebe.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija