• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2024

11:09

Nakon sahrane, oglasio se se otac nastradalog Duška iz Velikog Gradišta: "Ubiće me tuga"

Tanjug/privatna arhiva

Vesti

Nakon sahrane, oglasio se se otac nastradalog Duška iz Velikog Gradišta: "Ubiće me tuga"

Podeli vest

Duško Đorđević (32), zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je kada je automobil kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u Dunav! Duško je krenuo da pliva za časni krst i poginuo, a njegov otac je saznao za smrt svog deteta dok je bio u bolnici na dijalizi!

Živorad, otac mladića, nakon sahrane sina jedinca objavio je status koji tera suze na oči:

Od juče, sine, kako si otišao na večni put, tata ne zna, a ni mama, gde i kako će da žive bez tebe, sine moj. Tuga će me ubiti. Zato bih voleo da ovakva sudbina nikog ne zadesi. Jer, tata je živeo za tebe i tvoju sreću, jer moj život je bio vezan za najgoru bolest. Tako oprosti mi sve sada, kad znam da te nema, ne znam zašto više da živim i da idem na tu prokletu dijalizu. Voleo bih što pre da te vidim, jer meni nema života. Zauvek te voli tvoj tata, Moša - napisao je neutešni otac.

Meštanin naselja u blizini Velikog Gradiišta u kome se desila teška saobraćajna nesreća ispričao je za Alo! da je prethodnih godina više puta izvlačio vozače iz vode upravo na toj lokaciji gde je poginuo i Duško Đorđević.

Kako je rekao naš sagovornik, najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda na ovom putnom pravcu je neprilagođena brzina. 

- Stalno se dešavaju nesreće na toj deonici. Deca uzmu automobile, jure, pa se survaju u vodu. Ima dosta kanala, a tu je i reka. I sam sam jedno desetak puta izvlačio motore, aute... - kazao je meštanin za naš list.  

Kako Alo! nezvanično saznaje, na terenu su bile ekipe ronilaca koje su pretraživale korito reke u potrazi za telom nesrećnog Duška Đorđevića.

- Jedan mladić iz automobila je izvučen, dok se za drugim i dalje traga. Na licu mesta je i tužilac, a više informacija biće poznato nakon uviđaja - rekao je izvor za Alo! pre nego što je pronađeno telo mladića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Sport

Miško objavio prepisku sa gazdom PAO! Ako hoćeš da budeš najjači, dovedi njega! (FOTO)
Košarka

Miško objavio prepisku sa gazdom PAO! Ako hoćeš da budeš najjači, dovedi njega! (FOTO)

Srpski košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović na društvenoj mreži "Iks" objavio je prepisku sa gazdom Panatinaikosa Dimitrisom Janakopulosom koja se dogodila još u martu prošle godine! Na fotografiji koju je u javnost pustio vlasnik Beobasketa vidi se kako kontroverznom čelniku grčkog velikana predlaže da dovede Ergina Atamana, koji je u tom trenutku bio trener Anadolu Efesa.

29.05.2024

18:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija