• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

23.01.2024

14:03

"Krenule su u vrtić, jadno dete": Oglasile se komšije porodice devojčice koja je poginula kod Brusa

Shutterstock

Vesti

"Krenule su u vrtić, jadno dete": Oglasile se komšije porodice devojčice koja je poginula kod Brusa

Podeli vest

"Bila je preslatka devojčica, uvek radosna ko svako dete. Velika tragedija, ne znam kako će porodica to preživeti. Uvek je bila nasmejana, igrala se stalno po selu", priča porodice devojčice (3) koja je nastradala jutros u stravičnoj nesreći kod Brusa.

Kako priča, za tragediju je čula nedugo nakon što je majka Dragana A. S. (32) sa detetom sletela u reku.

- Koliko sam čula, krenula je na posao, a ćerkicu je trebalo u vrtić da odveze. Sletela je sa puta u reku. Njoj je najteže, izgubila je svoju devojčicu - navodi komšinica.

Kako kaže, njen muž je prošao pored mesta tragedije, te zatekao jezive scene.

- Kola su još uvek u reci, pokušavaju da ih izvade. Svi smo u šoku, jadno dete.

Podsetimo, tragedija se dogodila jutros u 10:20 časova u selu Milentija.

Kako za "Blic" navode u bolnici u Kruševcu, majka ima teške telesne povrede zbog čega se upućuje na dalje lečenje u UKC Niš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija