• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2024

13:35

Kolaps! Voz iskliznuo iz šina na sto metara od saobraćajnog udesa u Leskovcu

S.T

Vesti

Kolaps! Voz iskliznuo iz šina na sto metara od saobraćajnog udesa u Leskovcu

Podeli vest

Ulica sa imenom velikog ruskog pesnika Puškina u Leskovcu bila je svedok dveju noćašnjih saobraćajnih nezgoda.

Teretni voz koji se kretao na relaciji Niš-Vranje iz za sada nepooznatih razloga iszskliznuo je iz šina nadomak Puškinove ulice u Leskovcu, a blizu Železničke stanice. 

Železnički saobraćaj je iz tih razloga bio oko pet sati u prekiudu.

Početak rekonstrukcije železničke pruge na relaciji Niš - Leskovac očekuje se sredinom ove godine, do železničke stanice Brestovac.

Tokom predhodne noći izmedju 24 i 25 januara,noćas, dvojica mladjih Leskovčana,bliski rođaci, S.S. (24) i A.S. (22) su najverovatnije zbog neprilagodjnene brzine u Puškinovoj ulici,  koja od pruge vodi ka elitnom restoranu "Olimp luks",na raskrsnici sa ulicom Jadranska probili su zaštitnu ogradu leskovačkje ciglane "Mladost"i  uleteli u dvorište stare ciglane medju zdenutim ciglama... 

Zašto je došlo do ovog udesa mladih vozača "Renoa" leskovačkih tablica, novije proizvodnje, utvrdiće istraga koja je u toku.

Oni su sa povredama ekstremiteta i grudnog koša prevezeni kolima hitne pomoći  u leskovačku Opštu bolnicu na dalju zdrastvenu hospitalizaciju. 

Nezvanično saznajemo u ovom leskovačkom bolničkom centru da njihove povrede nisu opsanepo život.

U vezi sa ovim slučajem zaposleni u cuiglani "Mladost" u Leskovcu od nadležnih gradskih vlasti danas traže bolju saobraćajnu siugnalizaciju, "ležeće policajce" ili odgovarajući semafor...
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija