• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

01.02.2024

08:49

Stravična sudbina porodice u kojoj se mladić razneo bombom: Prababa i pradeda mu stradali u eksploziji

Pixabay, Rina, Društvene mreže

Vesti

Stravična sudbina porodice u kojoj se mladić razneo bombom: Prababa i pradeda mu stradali u eksploziji

Podeli vest

Milan J. (31) iz Velikog Gradišta, koji je nastradao u stravičnoj eksploziji u stanu u Jagodini, kada je navodno nenamerno aktivirao bombu, imao je burnu prošlost, a poznanici njegove porodice kažu da su mu i prababa i pradeda, takođe, nastradali od posledice eksplozije.

Stravična eksplozija koja je uznemirila Jagodince dogodila se u ponedeljak uveče, kada je stradali Milan J, dok je svom prijatelju pokazivao vojnu bombu, aktivirao eksploziv.

Prema do sada poznatim informacijama, istražitelji veruju da je Milan J. nenamerno izazvao eksploziju u kojoj je Željko S. teško ranjen i on je, sa teškim povredama, zbrinut u bolnici u Kragujevcu.

Poznanici porodice stradalog Milana J. ispričali su da ovo nije prva ovakva tragedija koja ih je zadesila.

- Nakon što se Milan svojevremeno posvađao sa svojim ocem, koji ga je izbacio iz kuće zbog jednog velikog incidenta koji je napravio, preselio se u kuću svoje prababe i pradede u mestu Ostrovo gde je nastavio svoj život, kada se oženio i dobio decu. Jedne noći, dok je bio u provodu, pod nerazjašnjenim okolnostima eksplodirala je plinska boca u kući, pradeda mu je nastradao, dok je prababa sa teškim povredama primljena u bolnicu gde je kasnije preminula. Njegova surpuga i on nisu bili u kući tada. Jako mi je žao što nije imao porodicu kada mu je najviše trebala, ali sve je naslućivalo na tragediju - ispričao je poznanik porodice za medije.

Foto: printskrin/društvene mreže

 

 

Foto:  

Foto:  

Takođe, izrazio je sumnju u zvaničnu verziju događaja koja ukazuje na to da je došlo do slučajne aktivacije bombe, posebno jer postoji priča da je u više navrata pokušao da naudi sebi, te da sa porodicom nije govorio zbog svog načina života.

- Imali su jako narušene porodične odnose. Sa porodicom nije imao nikakav kontakt. Još kao mali je bio je dosta buntovan i tada se naslućivala problematična budućnost. Navodno je trpeo i nasilje od oca, dok ga je majka branila, kada bi napravio probleme. Nekoliko puta je i policija intervenisala zbog nasilja. Roditelji su mu se razveli i tada je krenulo sve nizbrdo. Navodno je imao problema sa alkoholom i drugim porocima, a poznato je i da je više puta pokušao sebi da oduzme život - priča prijatelj.

Poznanik ove porodice potvrđuje da se Milan, koji je inače iz Velikog Gradišta, nedavno doselio u Jagodinu i objašnjava da se njegovo preseljenje dogodilo kada je obnovio kontakt sa jednim članom porodice koji živi u tom gradu.

Ipak, šta se tačno dogodilo kobne večeri u stanu, zbog čega je drugu pokazivao bombu i kako je došlo do aktivacije, trebalo bi da utvrdi istraga policije i tužilaštva.

Značajne informacije o samom događaju sigurno će moći da pruži Milanov povređeni prijatelj Željko S. (28) nakon oporavka. On se trenutno nalazi u Kliničko bolničkom centru u Kragujevcu, u teškom stanju. Nakon eksplozije, kako su nam ispričale komšije na licu mesta, iako teško povređen, bio je svestan.

- Prošao sam sa sinom trenutak pred eksploziju. Na ulaznim vratima smo osetili prasak. Okrenuo sam se i video da su vrata izvaljena sa sve okvirom. Mladić je izašao, bio je krvav i natekao, rekao je samo: Ljudi, molim vas, zovite Hitnu pomoć! Ja sam odmah pozvao i sklonio se unutra. Posle je došla policija, Hitna i tužilaštvo - ispričao je jedan komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija