• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2024

14:03

Šarić ponudio jemstvo od čak 800.000 evra! Sud ipak odbio da mu ukine pritvor

Marko Đoković, ATA Images

Vesti

Šarić ponudio jemstvo od čak 800.000 evra! Sud ipak odbio da mu ukine pritvor

Podeli vest

Veće Specijalnog suda u Beogradu odbilo je predlog odbrane da se ukine pritvor Dušku Šariću, optuženom da je član kriminalne grupe rođenog brata Darka Šarića, čiji pripadnici se terete za više krivičnih dela, među kojima je i planiranje ubistva svedoka saradnika Nebojše Joksovića.

Prethodno je Duškov branilac, advokat Radoslav Baćović, izneo pred sudom tvrdnju da je neopravdano njegovo zadržavanje u pritvoru pošto se sam predao. On je predložio i jemstvo u iznosu od čak 800.000 evra u nepokretnostima, kao garanciju da će redovno dolaziti na suđenje.

Advokat Dalibor Katančević se nadovezao opaskom da Duško ne bi ni dan proveo u pritvoru da se ne preziva Šarić i istakao da on nije ranije osuđivan. 

I sam optuženi je dao obećanje sudu da se neće kriti:

- Došao sam ovde da dokažem svoju nevinost. U Beogradu živim sa suprugom i četvoro dece.

Branilac Milana Vučinića, Bojan Ječmenica, je takođe predložio da se njegovom branjeniku ukine pritvor i ponudio jemstvo od 300.000 evra u nepokretnostima, odnosno, kuću u kojoj živi sa porodicom. I Vučinić je obećao da neće bežati. 
 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija