• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2024

18:22

Postigli dogovor: Mladić koji je uhvaćen sa manjom količinom droge, priznao krivicu

Printscreen/Youtube/MUP

Vesti

Postigli dogovor: Mladić koji je uhvaćen sa manjom količinom droge, priznao krivicu

Podeli vest

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je dana 2.februara 2024. godine zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim V.P. i sa njegovim braniocem, s obzirom da je okrivljeni u potpunosti, svesno i dobrovoljno, priznao delo koje mu se stavlja na teret.

Mladić je priznao da je dana 31. 01.2024 godine u Surčinu, na aerodromu „Nikola Tesla“ neovlašćeno držao u manjoj količini za sopstvenu upotrebu supstancu koja je proglašena za opojnu drogu i to osušene delove biljke Kanabis ukupne količine 2,32 g. te da je time izvršio krivično delo Neovlašeno držanje opojnih droga i za odredbe člana 246a stav 1 Krivičnog zakonika.

Postupajući javni tužilac, okrivljeni i njegov branilac postigli su dogovor da sud okrivljenog oglasi krivim i izrekne mu meru upozorenja – uslovnu osudu, na taj način što će mu utvrditi kaznu zatvora u trajanju od šest meseci i istovremeno odrediti da se kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine od dana pravosnažnosti presude ne učini novo krivično delo bezbednosti oduzimanje predmeta, a Treći osnovni sud u Beogradu je potvrdio ovaj sporazum te je postupak protiv okrivljenog pravosnažno okončan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija