• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Atv

04.02.2024

17:40

Evo ko je bio muškarac ubijen u Banjaluci! Hapšen u akciji "Čistač 2", bio u stanu sa devojkom (FOTO/VIDEO)

ATV/Prinstkrin nezavisne

Vesti

Evo ko je bio muškarac ubijen u Banjaluci! Hapšen u akciji "Čistač 2", bio u stanu sa devojkom (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Zvonimir Stefanović (53), koji je ubijen u banjalučkom naselju Borik, imao je burnu prošlost i operativno je dovođen u vezu sa zloupotrebom narkotika, pišu mediji u Bosni i Hercegovini.

Stefanović u policijskim evidencijama važi kao osoba sklona konzumiranju droge, a 2014. godine je hapšen u akciji "Čistač 2", a svojevremeno je radio i kao obezbeđenje u pojedini klubovima u Banjaluci, piše Srpskainfo.

Nakon suđenja Stefanović je u prvostepenom postupku osuđen na tri i po godine zatvora, ali mu je Vrhovni sud Republike Srpske kaznu povećao na pet i po godina. Osim njega u istom predmetu osuđeno je još 10 optuženih na ukupno 36 godina i tri mjeseca zatvora.

Grupi se na teret stavljalo da su dilovali heroin, marihuanu i metadon u Banjaluci, Prijedoru, Kotor Varošu i Laktašima, piše ATV.

Foto: Shutterstock/društvene mreže

Ubijeni muškarac (desno u okviru)

Zvonimir je ubijen u stanu u kojem je živio kao podstanar. Njegovo telo pronađeno je sa ubodnom ranom grudnog koša. Navodno su u stanu bile još dve osobe, koje su privedene i još nije poznato da li imaju status svedoka ili osumnjičenih.

– Na licu mesta izvršen je uviđaj pri čemu je konstatovano da se radi o krivičnom delu ubistvo, koje je izvršeno od strane nepoznatog počinioca. Tužilac je naložio da se preduzmu sve istražne mere i radnje na rasvetljavanju krivičnog dela i otkrivanju počinioca. Naložena je i obdukcija koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – saopštili su iz OJT Banjaluka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija