• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.02.2024

17:46

Pijan šamarao ženu na Novom Beogradu: Nasilnik priznao šta je uradio

Shutterstock

Vesti

Pijan šamarao ženu na Novom Beogradu: Nasilnik priznao šta je uradio

Podeli vest

Policija na Novom Beogradu po nalogu Trećeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila je V.S. (58) zbog sumnje da je pijan pretukao ženu.

V.S. je nakon hapšenja zadržan u policijskoj stanici.

"Okrivljenom se stavlja na teret da je krivično delo izvršio pod dejstvom alkohola, na štetu svoje žene kojoj je zadao više udaraca zatvorenom šakom u predelu lica. Okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela" saopštilo je tužilaštvo i dodalo:

Foto: Z.I.

ilustracija

"Imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi uticati na oštećenu i da će ponoviti krivično delo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen." 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija