• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

09.02.2024

11:44

Majka (27) koja je u Dolovu podletele pod traktor pre godinu dana doživela sličnu tragediju: Člana porodice pregazio pijani vozač

Privatna arhiva/Informer

Vesti

Majka (27) koja je u Dolovu podletele pod traktor pre godinu dana doživela sličnu tragediju: Člana porodice pregazio pijani vozač

Podeli vest

Mlada majka J.P. (27) izgubila je život kada je vozeći bicikl podletela pod traktor koji ju je pregazio, ostavljajući iza sebe četvoro maloletne dece.

Osoblje Doma zdravlja u Dolovu odmah je priteklo u pomoć nakon nesreće, ali nažalost, nije bilo spasa za nesrećnu ženu. Ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći, ali povrede su bile preteše. Meštani Dolova su izrazili šok i tugu zbog ovog tragičnog događaja, a svedoci su istakli da su deca koja su izašla iz škole neposredno nakon nesreće bila vidno uznemirena.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je J.P. spuštajući se niz nizbrdicu podletela pod traktor koji je bio propisno osvetljen i kojim je upravljao njen teča. Istraga je pokrenuta kako bi se utvrdili tačni uzroci ove tragične smrti, a pretpostavlja se da su neispravne ili otkazale kočnice na biciklu mogle biti glavni faktor koji je doveo do ove nesreće.

- Išla je po dete u školu, desilo se tačno ispred škole. Najverovatnije nije imala kočnicu, direktno je podletela pod traktor. Sva deca su iz škole videla to, nije prekrivano telo dugo, svi su pod stresom i u potpunom soku - rekao je teča stragično nastradale devojke (27).

Kako je istakao, pre godinu i po dana, i sam je doživeo nesreću. 

Naime, sin njegovog rođenog brata, takođe je tragično nastradao. On je, kako priča teča, nastradao tako što ga je pijan čovek udario kolima. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija