• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/192

10.02.2024

23:31

Vatrena stihija guta automobile nasred puta! Vozači svedočili jezivoj sceni kod Nove Pazove (VIDEO)

Arhiva

Vesti

Vatrena stihija guta automobile nasred puta! Vozači svedočili jezivoj sceni kod Nove Pazove (VIDEO)

Podeli vest

Užasna scena viđena je večeras kod Nove Pazove kada je vatra progutala celo vozilo, dok plamen besni na sve strane.

Incident se desio na isključenju za Novu Pazovu i još uvek nije poznato da li ima povređenih osoba, niti kako je do požara došlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Vozači koji su u brizini prolazili pored vozila, koje se pretvorilo u vatrenu buktinju mogli su samo da svedoče o jezivoj sceni. 

- Bio sam tik iza sudara i stao da vidim da li je čovek u plavom kombiju okej, jer je bilo kasno da vidim čoveka za pickup, ali sam u retrovizoru video da je istrčao iz kola jer je bio u levoj traci. Sve je bilo okej pa sam nastavio dalje.

Nije delovao da će se zapaliti. Beli pickup koji je ličio na Skodu Roadstera se ukucao u kombi iz neobjasnjenih razloga - bukvalno kao da je video da je u levoj traci, pa da je naglo trgnuo volan na desno-napisao je jedan od njih na instagram platformi 192.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija