• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

14.02.2024

20:00

"Zamotali su ga u ćebe i bacili u bunar"! Oglasila se rođaka ubijenog Nusreta i otkrila sve

RINA/Društvene mreže

Vesti

"Zamotali su ga u ćebe i bacili u bunar"! Oglasila se rođaka ubijenog Nusreta i otkrila sve

Podeli vest

Ubistvo Nusreta Destanovića (28), najverovatnije je bilo dogovoreno od strane R.H. (27) sa kojom se mladić viđao, njenog bivšeg supruga S.Z.A. (26) i još jednog mladića, pišu portali.

Ovaj slučaj danima potresa ceo region, a novi detalji svakodnevno "isplivavaju".

Kako je rekla rođaka ubijenog Nusreta, kruže razne priče i dezinformacije.

- Da, Nusret je nestao 08.02.2024. godine u u 02:00 časa kada mu je stigla poruka "Kući sam ,dođi. Sama sam nema nikoga". On je krenuo i svojima se nije javio, i kod prodavnice pojavio se S.Z.A., ,E.H., i R.H. Gde je S.Z.A izašao iz auta udario ga kolcem, posle je izvadio nož i udarao ga 22 put i zaklao - započinje priču rođaka.

Foto: Shutterstock/društvene mreže

 

 

Kako kaže, uz pomoć R.H., S.Z.A., je Nusreta stavio na zadnje sedište, piše Telegraf.

- Otišli su da se jos iživljavaju nad njim. Otišli su do bunara u Međugorje gde su ga umotali u ćebe i zavezali, tako ga bacili u bunar. Posle toga svako svojoj kući je otišao. S.Z.A. je uzeo Nusretov auto i odveo kod E.H,,u dvorište gde se on i nije bunio, već mu pružio ruku i da prespava kod njega ,bude opran i sređen u bekstvu - govori detalje ovog svirepog ubistva.

Prema njenim rečima, porodica je dobijala pregršt lažnih informacija, a nedavno su saznali da su, navodno, Nusretu izvadili oči i odsekli nos.

Foto: Shutterstock/drustvene mreze/sandzakdanas

 

 

- E.Dž. se sam predao policiji, on je zvao i rekao da će doći da pokaže gde je telo. To je i uradio on je uhapšen. Rekao je: "Ja sam bio s njima, ali nisam ga dirao". Posle je sve ispričao policiji, pa su oni otišli po R.H. Istina je da je Nusretova sestra udata za njenog rođenog brata, ali oni ne govore već dve godine i pre ovoga, kako se Nusret upoznao s njom to niko ne zna, mi ne znamo, možemo samo dodavati, a greh je. Postoje više printksrinova poruka R.H. i S.Z.A. u kojima on preti. Posle zove brata i pere se kao da on nije učestvovao tu, već nasiljem da nateramo R.H. da priča ko je bio. Mislio je da se opere. Nama samo nije jasno kako može neko imati tako hladan obraz da još govori: "Brate nemoj da me prijavljuješ, neću moći da viđam decu". Kao brinuo se. Istina je, otac nije dozvolio svojim ćerkama da dođu na dženazu svog brata, one su otpisane za njega,  za sve nas. To je sada krvnička porodica! Što se tiče 20.000 evra, stana, auta to je sve laž. Nusret nije dolazio pet godina, sredio je vizu. Živeo je tamo, radio poštenim putem i veoma posten insan bio. S.Z.A. menja prezimena i imena, kao što mu je otac dao izjavu, ali niko ne pominje treće prezime? Zbog čega? Šta se zapravo krije iza tog čoveka? Ovo mu nije prvo ubistvo!!! Otac njegov je izjavio saučešće, ali nije zvao Nusretovog oca da njemu to kaže, jer priča se da jeste. Ne nije! Niti mi primamo taj poziv od ubica! On zna gde se nalazi sin - zaključila je rođaka.

Podsetimo, sahrana ubijenog Destanovića obavljena je u nedelju, u prisustvu velikog broja rodbine i prijatelja, u njegovom rodnom mestu Đerekare. Motivi ubistva još uvek nisu poznati, ali se pretpostavlja da je bilo planirano i da je osumnjičeni pobegao u Nemačku.

U saopštenju VJT navodi se da za krivično delo teškog ubistva, koje podrazumeva lišavanje života na svirep ili podmukao način, zakon predviđa kaznu od najmanje deset godina zatvora ili doživotni zatvor.

Istraga je u toku, a nadležne institucije intenzivno rade na pronalasku i hapšenju glavnog osumnjičenog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija