• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sedam

17.02.2024

15:18

Nestala srpska snaja Ana Knežević imala plan! Otkriven razlog zbog kojeg je u stvari došla u Španiju!

Shutterstock, Društvene mreže

Vesti

Nestala srpska snaja Ana Knežević imala plan! Otkriven razlog zbog kojeg je u stvari došla u Španiju!

Podeli vest

Supruga Beograđanina htela da napravi novi EOX technology solutions

Ana Knežević (40) pre nestanka u Madridu planirala je da se za stalno nastani u Španiji i osnuje IT kompaniju, kakvu je sa suprugom Davidom imala na Floridi. Cilj je bio da stvori kompaniju nalik sadašnjoj EOX technology solutions, sa sedišem u Fort Lauderdalu, mestu u kome su Kneževići i živeli, a gde je bila direktor.

Sana Rameau, Anina prijateljica, ispričala je da srpska snaja pravila mrežu za osnivanje provajderske firme nalik na onu koju je David pre 12 godina osnovao u Floridi. Ova kompanija u Americi ostvarivala je ogromne prihode, koji se na godišnjem nivou mere milionima dolara.

Inkasirao više od 4.000.000 dolara

Kada je u decembru 2023. godine Ana Knežević zvanično doputovala u Španiju, na Floridi je devet njihovih nekretnina stavljeno na prodaju. Četiri su prodate od 27. decembra do 15. januara, za ukupno 4,11 miliona dolara. Ove četiri prodate nekretnine su, inače, kupili 2017. godine i tada ih platili 1.923.000 dolara. Znači, na njima su zaradili 2,2 miliona evra.

Ana Knežević poslednji put je kontaktirala sa prijateljima 2. februara iz stana u Madridu, u koji se uselila u decembru. U Španiju je, prvenstveno, došla zbog teške brakorazvodne parnice sa suprugom iz Beograda.

Ana Knežević je prijateljicama u tim porukama pisala da je zadovoljna, ali i da je upoznala jednog muškarca "koji joj odgovara" i da planira da odu do njegove kuće na dva sata od Madrida, gde je inače lopš domet mobiln telefonije. Ali, iste večeri, pre 22 sata, nepoznati muškarac sa kacigom motocikliste onesposobio je sve sigurnosne kamere u zgradi gde je Ana iznajmila stan. Od tada, beogradskoj snaji se gubi svaki trag. 

Španska policija je, po prijavi njene prijateljice, provalila u taj iznajmljeni stan. Pronašli su njen laptop i pasoš. Sve vreme, David Knežević se navodno nalazi u Srbiji.

Brat sumnja u Davida

Ipak zrnce sumnje u Davida izrazio je Anin brat Felipe, koji je naveo kako mu je David javio da se od 17. januara nalazi u Srbiji, pa mu nije bilo jasno kako je onda mogao 25. januara da prijavi pljačku, obijanje svog automobila u Floridi. Po svemu sudeći, kako je Felipe rekao, David nije bio stalno u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija