• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika.rs

18.02.2024

14:25

Najnoviji zahtevi Koste K. šokirali zaposlene u bolnici! Evo što sad traži masovni ubica sa Vračara!

printscreen

Vesti

Najnoviji zahtevi Koste K. šokirali zaposlene u bolnici! Evo što sad traži masovni ubica sa Vračara!

Podeli vest

Kosta K. (14), koji je 3.maja prošle godine ubio devetoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" zatvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije. I nalazi se pod najstrožim merama bezbednosti, i zabranjeno mu je kretanje van bolničke sobe.

Kako šišu pšortali, dečak poslednjih dana zahteva od zaposlenih da ga puste napolje.

- Prvo je tražio da ide u šetnje po dvorištu ustanove, koja je njemu strogo zabranjena. Prvo zbog pokušaja bekstva, ali i zbog opasnosti da će povrediti zaposlene i sve koji mu se nađu na putu. Kroz prozor sa rešetkama je video decu kako igraju fudbal, pa je onda tražio da ga puste da šutira loptu, ne odustaje od te sulude ideje i tvrdi da ima pravo da izađe iz sobe - navodi nezvanično izvor.

Inače je poznato da je Kosta K. voleo da gleda i igra fudbal, te je često sa drugovima i ocem Vladimirom Kecmanovićem koji je trenutno u pritvoru, išao na utakmice.

Foto: Foto: Zoran Sinko

Iza ovih rešetaka nalazi se masovni ubica

Podsetimo, protiv roditelja Koste Kecmanovića, Vladimira i Miljane se vodi parnični postupak, kao i njihovog maloletnog sina. Ovaj postupak je pokrenut po tužbi porodice ubijene devojčice Adriane Dukić, koja je bila u istom odeljenju sa dečakom koji je izvršio zločin.

Takođe, paralelno sa ovim postupkom, održavaju se još dva parnična suđenja. U drugom postupku, tužbu su podneli ukupno 27 članova porodica ostale ubijene dece, kao i čuvara škole Dragana.

Parnični postupak porodice Dukić je odvojen od ostalih, s obzirom na to da su oni prvi podneli predlog za određivanje privremene mere. U odnosu na njihov zahtev, doneto je rešenje zabrane otuđenja imovine Miljane Kecmanović, što ih je zakonski obavezalo da u roku od 30 dana podnesu tužbu. Ova tehnička procedura rezultirala je odvojenim suđenjem.

Važno je napomenuti da je jedan od tuženih i sam maloletni dečak, iako je to neobično u parničnom postupku. Međutim, u krivičnom postupku, on nije tužen jer u trenutku izvršenja krivičnog dela nije imao 14 godina i nije krivično odgovoran.Važno je napomenuti da je jedan od tuženih i sam maloletni dečak, iako je to neobično u parničnom postupku. Međutim, u krivičnom postupku, on nije tužen jer u trenutku izvršenja krivičnog dela nije imao 14 godina i nije krivično odgovoran.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vernik

pre 2 meseca

Prvo zelim da kazem da sve sto je uradio je katastrofalno i za svaku osudu. Pobiti toliku decu je neoprostivo. I o tome ne treba trositi reci. Ali negde duboko u meni je tracak sazaljenja za to DETE koje ima 14 godina i koje sigurno ne bi to uradilo da je raslo u jednoj zdravoj porodici koja je bila posvecena odgajanju dece. Niko me ne moze ubediti da bi se sve to odigralo da ga otac nije vodio u streljanu i da mu nije usadjivao ljubav prema oruzju odnosno da je imao ljubav u porodici. Ne ulazim u uzroke samo zelim da naglasim da nije samo njegova izricita krivica. A njegov zivot je zauvek ugasen. A ako znamo da je dete i da najverovatnije nikada nece izaci na slobodu krajnje mi je neprimereno sledece: " Prvo je tražio da ide u šetnje po dvorištu ustanove, koja je njemu strogo zabranjena. Prvo zbog pokušaja bekstva, ali i zbog opasnosti da će povrediti zaposlene i sve koji mu se nađu na putu." Malo izaziva mucninu ta prica. Znam da se mnogi sa mnom ne slazu , verovatno sa pravom, ali nekako mi izgleda da malo svetlosti i neba ne moze odmoci u celoj prici. Izvinjavam se roditeljima ubijene dece ako sam ih povredio na bilo koji nacin, ovo je bilo samo jedno licno misljenje. Mozda i pogresno.

BorisDe

pre 2 meseca

Vreme je da se oklizne i padne sa balkona na glavu onako slučajno. Najbolje za sve.

Mile

pre 2 meseca

Dta je tu sok? Ne razumem? Svako hoce da izadje iz zatvorenog prostora.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija