• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/newsnation

22.02.2024

09:16

Ana se žalila da David ima ljubavnicu! Srbinov advokat kaže da on nije osumnjičen i da pomaže FBI u istrazi

Društvene mreže

Vesti

Ana se žalila da David ima ljubavnicu! Srbinov advokat kaže da on nije osumnjičen i da pomaže FBI u istrazi

Podeli vest

Ana Knežević (40), biznismenka sa Floride, koja je početkom februara nestala u Madridu u koji je otputovala nakon razvoda od supruga Srbina, Davida Kneževića, u porukama se žalila svojim prijateljicama da se razišla od muža jer je on imao ljubavnicu, loše se odnosio prema njoj i čak je kako je rekla "ostavio kao psa na ulici u Beogradu".

Srpska snajka poslednji put je viđena 2. februara oko 22 sata u Madridu, a samo pola sata pre toga muškarac sa motorističkom kacigom na glavi je crnim sprejom onesposobio sigurnosne kamere u zgradi u kojoj je iznajmljivala apartman.

Kasnije su sa njenog telefona upućene čudne poruke, na engelskom i španskom, njenim prijateljicama u kojim piše da je upoznala nekog na ulici i da ide sa njim van Madrida, ali kako su one objasnile Ana nije bila takva i odmah su prijavile nestanak španskoj policiji, a u istragu se uključio i američki FBI.

Posle nestanka na površinu su isplivali detalji zbog kojih se Ana nakon trinaest godina braka razvela od Srbina Davida sa kojim je imala i zajednički biznis, a razvod je bio mučan i zbog svađe bivših supružnika oko podele znatne imovine. 

Američki mediji su objavili i prepisku Ane sa njenom drugaricom u kojoj ona piše da u trenutku kada je njen brak sa Davidom zapao u krizu i kada su išli na bračno savetovanje, on imao ljubavnicu.

Foto: printscreen

Sa Aninog telefona poslate čudne poruke

 

- Bilo je to da je imao ljubavnicu u Bogoti. On je tamo bio sa njom čak i dok sam ja bila sa njim i pokušavala da popravim stvari kod terapeuta za parove i dok je vikao na mene da sam ku*ka što sam ga osuđivala pred drugima ("zašto sam jedina loša stvar bila ja", "problem je bio samo u meni"). Pravio je planove sa njom. Kasnije sam shvatila da me je ostavio kao psa na ulici u Beogradu. Mislim da to ne mogu da oprostim. A o se*su ti neću ni pričati. Užasno za mene. U tom trenutku sam već bila zlostavljana. Veoma agresivno. Tako da stvarno ne mogu.. - piše u poruci koju je navodno posalala Ana i koju su objavili američki mediji. 

Inače mediji sa Floride izveštavaju tako kao da je David osumnjičen za njen nestanak, iako on kako tvrdi njegov advokat Ken Padovitz i sam vrlo zabrinut zbog njenog nestanka i uopšte nije pod istragom, a takođe je pre nego što je ona otputovala u Španiju a od 17,. januara je u Srbiji.

 Davidov advokat je prokomentarisao i poruke u kojim je on prestavljen kao glavni krivac za raspad braka.

- Postojali su razlozi da se brak ovog para okonča nakon 13 godina. Razlog je taj što se ovaj par razdvojio pre otprilike četiri meseca i planirao je razvod zbog ličnih stvari koje su se dogodile između njih kao para. Upravo ste pokazali poruku koju vam je dao jedan od njenih prijatelja. Uveren sam, na osnovu razgovora koje sam imao sa klijentom, da su oboje bili nezadovoljni u braku. Što se tiče toga da ne možete da stupite u kontakt sa njim, mogus amo da kažemd a sam ga ja posavetovao da ne razgovara sa medijima. Mi smo u kontaktu sa FBi i na raspolaganju smo za svaku vrstu pmoći da se Ana pronađe - rekao je on.

Foto: printscreen news nation

Davidov advokat

 

Interesantno je i to da Anine prijateljice koje sada preko medija apeluju da se sve učini da se ona pronađen i uverene su da je ona oteta, tvrde da Ana nikada nije požalila da strahuje od svog supruga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija