• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

24.02.2024

14:27

Haos u beogradskom klubu: Hteo momka da napadne mačetom, policajac slučajno naišao i sprečio tragediju

shutetterstock,informer

Vesti

Haos u beogradskom klubu: Hteo momka da napadne mačetom, policajac slučajno naišao i sprečio tragediju

Podeli vest

Goranu B. (21) su oduzete mačete i protiv njega je podneta prekršajna prijava iz Zakona o oružju i municiji.

U Karađorđevoj ulici u centru Beograda, u četvrtak, u ranim jutarnjim časovima, dogodio se neobičan incident.

Policija je dobila prijavu da je njihov kolega Đorđe Veljović, koji je slučajno prolazio tom ulicom, zatekao muškarca kako iz gepeka automobila marke Opel Korsa izvlači dve mačete dužine sečiva oko 40 cm.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je planirao da se obračuna sa drugim mladićem sa kojim je neposredno pre toga ušao u konflikt.

Inspektor je prišao muškarcu, naredio mu da spusti mačete na zemlju i legne sa rukama na leđima. Utvrđeno je da se radi o Goranu B.(21) , koji je rekao da je bio u klubu sa devojkom i da ga je neki momak stalno gledao. Izašao je iz kluba i otišao do svog automobila. Verovao je da će ga napasti više lica, pa je iz gepeka izvadio mačete.

Pavle P. (20) sa kojim je Goran imao konflikt, ispričao je da su izašli napolje da reše problem, ali da je odustao kada je video da je Goran izvadio mačete iz auta i krenuo ka njemu.

Goranu B. su oduzete mačete i protiv njega je podneta prekršajna prijava iz Zakona o oružju i municiji.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Čitavu porodicu Miloš je ubio sekirom: Kaznu izdržava u Nišu, a babi i dedi je poslao pismo "moram da se pohvalim"
Hronika

Čitavu porodicu Miloš je ubio sekirom: Kaznu izdržava u Nišu, a babi i dedi je poslao pismo "moram da se pohvalim"

Miloš Ilić, mladić pomračenog uma, koji je u noći između 9. i 10. maja 2019. godine u oronuloj, iznajmljenoj kući u Leskovu, sekirom na spavanju, ubio oca Predraga, maćehu Danijelu, sestru Anu koja je bila u sedmom mesecu trudnoće i dvanaestogodišnju sestru Saru, uhapšen je gotovo odmah nakon stravičnog zločina, a isto tako ekspresno i osuđen na 20 godina zatvora.

24.02.2024

14:13

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija