• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

24.02.2024

22:52

Serijski silovatelj se razneo bombom u stanu! Lažni mladoženja napastvovao 40 žena!

MUP/Glas javnosti

Vesti

Serijski silovatelj se razneo bombom u stanu! Lažni mladoženja napastvovao 40 žena!

Podeli vest

Beograđanin Tihomir Slavković (48), zvani Kubura, uhapšen je 24. februara 2003. zbog sumnje da je u prethodne četiri godine silovao skoro 40 žena!

Vrlo brzo je optužen, ali samo za četiri silovanja, i za to je na kraju osuđen na pet godina zatvora. No, tri godine kasnije se razneo bombom!

Prema navodima optužnice, on je od januara do novembra 2002. izdavao oglase u novinama, u kojima je tražio žene za druženje ili brak, predstavljajući se kao bogati povratnik iz Švajcarske.

Kada bi se upoznao sa "budućom mladom", uglavnom iz unutrašnjosti, dovodio bi je u stan i ubeđivao da želi da je upozna sa porodicom. Tamo je, međutim, na ponižavajući način primoravao na klasični, analni i oralni seks...

Tražio srodnu dušu

Nakon silovanja, terao bi žrtvu da brije vaginalni predeo ili bi to sam činio! Za to vreme bi je fotografisao u raznim pozama, davao joj tuđu odeću, terao je da se pri tom smeje. Sve te slike je pedantno arhivirao u svoj kolekcionarski album, sa sve stidnim dlakama!

Tokom istrage i na suđenju Slavković je tvrdio da su sve one dobrovoljno pristajale na seks i da je on samo pokušavao da nađe srodnu dušu. Kada je doneta presuda, on se požalio sudiji da ga u pritvoru maltretiraju i tražio da odmah bude upućen na izdržavanje kazne. Tvrdio je da ga sobni cimeri siluju!

Tri godine kasnije, Kubura je 11. jula 2016. pobegao iz Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici tokom slobodnog vikenda, nakon čega je za njim raspisana poternica. Policajci su imali podatke da se odbegli osuđenik krije u svom stanu, u Ulici vojvode Stepe u Beogradu.

Tim tragom oni su 19. jula oko osam sati ujutru došli ispred vrata Kuburinog stana u prizemlju zgrade. Međutim, Slavković je tada aktivirao ručnu bombu i ubio se kako bi izbegao hapšenje!

Najavljivao samoubistvo

Jedan od njegovih prijatelja i poznanika naknadno je posvedočio da nije mogao da izdrži torturu u zatvoru:

- Tika je došao na vikend i nije hteo da se vrati u zatvor. Najavio je da će se ubiti, jer više nije mogao da izdrži torturu u zatvoru. Rekao mi je da će uzeti bombu i razneti se ako ga nateraju da se vrati u Mitrovicu. Imao je problema i sa nekim zatvorenicima i sa čuvarima. Tvrdim da nikog nije silovao, već da mu je sve to namešteno. Ako je silovao tolike žene, zašto je osuđen na samo pet godina? Bio je dobar čovek koji je sam odgajio sina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija