• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R./Sandžak danas

25.02.2024

17:56

ŠOK OBRT! Napadači na boksera Kubanca pušteni iz pritvora

printscreen

Vesti

ŠOK OBRT! Napadači na boksera Kubanca pušteni iz pritvora

Podeli vest

U Novom Pazaru odjeknula je vest o brutalnom napadu na kubanskog boksera, člana Bokserskog saveza Srbije, koji nastupa za našu zemlju, uz novi preokret u istrazi.

Incident koji se dogodio sinoć, privukao je pažnju cele javnosti, dobio je novo poglavlje nakon što je dežurni tužilac pokrenuo istragu. Svi osumnjičeni, njih četvorica, koji su prethodno uhapšeni i sprovedeni kod dežurnog tužioca, pušteni su da se brane sa slobode.

Sukob koji je započeo ispred jedne benzinske pumpe u Novom Pazaru, a zatim se nastavio u sobi hotela u kojem je boravio povređeni sportista, izazvao je oštre reakcije javnosti.

Napadači su, kako je prijavljeno, koristili oštre predmete, od kojih je kubanski bokser zadobio lakše telesne povrede na glavi. Hitno je prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde mu je ukazana neophodna medicinska pomoć.

Foto: Instagram

 

 

Ubrzo posle incidenta identifikovani su svi počinioci, a tri osobe su uhapšene, dok je policija intenzivno radila na pronalasku četvrtog učesnika ovog nasilnog čina, da bi nešto kasnije identifikovala i uhapsila. Sada, posle odluke tužioca da se osumnjičeni brane sa slobode, javnost čeka na dalje korake pravosudnih organa.

Foto: Instagram

 

 

Kubanski bokser, poznat po svojim sportskim dostignućima i popularnosti među kolegama sportistima, kao i ljubiteljima boksa u Srbiji, sada se oporavlja od zadobijenih povreda.

Nadležni organi, koji su osudili napad, naglašavaju da će počinioci biti procesuirani u skladu sa zakonom, dok lokalna zajednica i sportski savezi izražavaju neizmernu podršku povređenom sportisti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija