• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.02.2024

10:15

OTKRIVAMO! Čekali dve godine da se osvete Stefanu: Sve je počelo kada su njegovog druga prebili, urinirali po njemu i bacili ga u Dunav

Printscreen, MUP Srbije

Vesti

OTKRIVAMO! Čekali dve godine da se osvete Stefanu: Sve je počelo kada su njegovog druga prebili, urinirali po njemu i bacili ga u Dunav

Podeli vest

Dvojica osumnjičenih, Vasilje Gačević (23) i Marko Daničić (23) koji su proteklog vikenda nasmrt izboli srpskog reprezentativca i MMA borca Stefana Savića (23) bili su poslednje dve godine sa njim u sukobu i najverovatnijje su kobne noći imali tipera koji im je javio gde se on nalazi.

Prema operativnim saznanjima policije sukob između MMA boraca i dvojice fudbalera počeo je pre dve godine i nažalost kuliminirao je 25. februara kada su ga oni ubili u Dunavskoj ulici na Dorćolu. 

- Prema do sada prikupljenim informacijama Stefan Savić se prvi put sukobio sa Vasilijem Gačevićem i Markom Daničićem kada su oni pretukli i u Dunav bacili njegovog druga, a tom prilikom su najstražnije ga ponižavali i bukvalno urinirali po njemu. Upravo zbog toga se tada Stefan sa njima potukao - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Nije to bio jedini sukob nešto kasnije dvojica fudbalera su napali i Stefanovu devojku i ponovo je došlo do fizičkog razračunavanja između njih. U ovim sukobima oni su izvukli "deblji kraj" zbog čega su, kako se veruje je rešili da mu se osvete. 

Naš sagovrnik kaže da je kobne večeri Stefan Savić sa prijateljem svratio u jedan restoran na Dorćolu i da je to odmah javljeno dvojici osumnjičenih. 

Foto: Informer

 

 

- Njima je javljeno da je on u tom restoranu i oni su se odmah dovezli na Dorćol. Čim su ušli u restoran oni su izvadili noževe, a Stefan je pokušao da izbegne sukob i pobegne i potrčao je Dobračinom ulicom, ali su ga oni na raskrisnici sa Dunavskom sustigli, udarcima oborili na zemlju i pretukli, a onda mu zarili nož ispod pazuha - objasnio je izvor iz istrage.

Na snimcima koje smo ekskluzivno objavili vidi se da je Stefanu pokušao da pomogne jedan mladić, ali su ubice nasrnule i na njega i ubole ga u grudi i posekle po nozi, pa je on utrčao u automobil svog druga i pobegao. Njega je ekipa Hitne pomoći zatekla na Terazijama i on je sa ranama koje su obilno krvarile primljen u Urgentni centar gde je odmah operisan i prema nezavničnim informacijama iz bolnice njegov stanje je sada stabilno.

Foto: Printskrin/mup

 

Kako je Informer već pisao, za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan Markovič

pre 2 meseca

Da nisu ova dva napadača Crnogorci?

Cvilidreta

pre 2 meseca

Velika je šteta što nema smrtne kazne sa posebnom mogućnošću izvršenja i ovlašćenja izvršenja na licu mesta (hapšenja), kao i dozvoljene samopomoći u smislu organizovanja gradjana, potere i likvidacije zločinaca (linč parti) - u ovom slučaju hladnokrvnih ubica...to je jedino i ispravno, s'obzirom da živimo u okruženju gde je svakog bogovetnog časa bilo gde i bilo kada pojedinačnoj individui (ma gde se nalazila) život u smrtnoj opasnosti...a niko ništa ne preduzima povodom toga - što je, samo po sebi, još strašnije...

Tavamba

pre 2 meseca

Dozivotna robija,pa ce videti kako biju bande u zatvoru.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija