• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

28.02.2024

11:45

Drama u školi na Žarkovu: Požar izazvao opštu paniku kod dece, svi hitno evakuisani

prinstscreen/Instagram MUP

Vesti

Drama u školi na Žarkovu: Požar izazvao opštu paniku kod dece, svi hitno evakuisani

Podeli vest

U osnovnoj školi "Đorđe Krstić" na Žarkovu danas je izbio požar, a prema saznanjima portala Srbija Danas, đacima navedene ustanove stiglo je obaveštenje u kom se navodi da je do vatrene stihije došlo u toku velikog odmora.

Naime, u jednoj kabini ženskog đačkog toaleta, gde se, navodno, čuvaju metle, krpe, rukavice i sredstva za rad, došlo je do vatre.

Požar je odmah ugašen, ali je zbog plastike bilo dosta dima, naročito na drugom spratu. Prostor je izluftiran, dima više nema, ali ima mirisa. Nema povređenih, a svako dete koje ima problem da trenutno boravi u prostoru, može ići kući uz obaveštenje roditelju i nastavniku. Bili su vatrogasci od kojih smo dobili dozvolu da nastavio sa radom - piše u saopštenju roditeljima koje je poslala Uprava škole. 

Svi đaci starijih razreda otišli su kućama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija