• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

29.02.2024

13:40

"Ja sam Savke i nemam nameru da stanem"! Potresna objava MMA kluba ubijenog borca (FOTO/VIDEO)

Informer

Vesti

"Ja sam Savke i nemam nameru da stanem"! Potresna objava MMA kluba ubijenog borca (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

"Voljenom bratu, drugu, učeniku i sinu."

Škola borilaških veština na društvenim mrežama objavila je ove reči ispod fotografije Stefana Savića, velikog borca, mladog i talentovanog sportistu, koji je na brutalan način ubijen 25. februara 2024. godine.

Ispod potresnih reči kojima se ovih dana veliki broj ljudi oprašta od MMA borca, stoji i poruka koju potpisuje EFS porodica srpskog reprezentativca.

 

- Ja sam Savke i nemam nameru da stanem - piše u objavi.

Trener borilačkih veština, Borislav Ćosić, sa tugom u očima opraštao se od svog najboljeg učenika na sahrani dok je u ruci držao zastavu u bojama tima i ove škole. Reči koje je tada izgovorio i dalje pogađaju svakog ko je čuo za ovu tragediju, a o tome koliko je bio blizak sa ubijenim mladićem, potvrdili su i Stefanovi bliski ljudi.

- Njegov trener ga je mnogo voleo, on mu i nije bio samo trener, imali su mnogo planova, a mnogo je i vremena provodio sa njim, zato je na prvom mestu bio Stefanov prijatelj i drugi otac - kaže izvor blizak porodici za Kurir.

Da podsetimo, osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, Stefan Savić ubijen je 25. februara, kada su mu napadači zarili nož u srce posle svađe na Dorćolu u Beogradu. Inače, kako smo juče objavili, ubijeni Stefan Savić imao je 19 uboda nožem po telu, a koban je bio ubod u srce.

Foto: Printskrin/mup

 

 

- Nadači su ga prvo izboli, pa nastavili da ga šutiraju, udaraju i ubadaju dok je nepomično ležao na asfaltu. Izboli su i mladića S. M. (32), slučajnog prolaznika koji je prišao da pomogne Saviću i spasi ga od pomahnitalih napadača, ali je umalo i sam nastradao - podseća izvor.

Za ovaj zločin osumnjičeni su Vasilje Gačević (23) i Marko Daničić (23) za kojima policija intenzivno traga.

APEL MUP

Policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona:

011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija