• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.02.2024

15:25

Stefana krvnici izboli više od 15 puta: Jezivi detalji ubistva MMA borca na Dorćolu

Informer

Vesti

Stefana krvnici izboli više od 15 puta: Jezivi detalji ubistva MMA borca na Dorćolu

Podeli vest

Stefan Savić (23), MMA borac kog su u noći između subote i nedelje na Dorćolu ubili Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), bio je bukvalno iskasapljen, sa više od 15 uboda po telu!

Ubice su, kako je Informer ranije pisao, kobne noći sačekale Savića ispred kluba i odmah počele da ga ubadaju, pa je Stefan ranjen počeo da beži, ali Gačević i Daničić su ga sustigli na uglu Dobračine i Dunavske ulice, oborili ga na trotoaru i zverski dokrajčili.

Lekari u šoku

Dobro obavešten izvor Informera kaže da će u obdukcionom nalazu, koji još nije dostavljen tužilaštvu i porodici, biti precizno navedene sve povrede koje je zadobio Savić, ali da su lekari i inspektori bili šokirani kad su videli šta su ubice uradile nesrećnom Stefanu.

- Bio je izboden i isečen po celom telu, sigurno više od 15 puta, a kobni ubod je, kako se pretpostavlja, bio ispod pazuha sa desne strane. Takođe, imao je jezive povrede od batina po telu i glavi u vidu hematoma i modrica, pošto su ga krvnici besomučno tukli i ubadali skoro ceo minut, što se i vidi na snimku zločina - kazao je naš izvor.

Foto: Informer

 

Stefanov deda Radoš Savić rekao nam je da nije video obdukcioni nalaz, ali da je sasvim moguće da je njegov unuk zadobio veliki broj uboda nožem.

- Ubice su ga čekale ispred kluba na Dorćolu, jer im je neko dojavio da se moj Stefan tamo nalazi. Čim je izašao iz lokala, ubice su Stefana počele da ubadaju, pa je on ranjen počeo da beži od njih niz Dobračinu ulicu, dok ga nisu sustigli na raskrsnici i dokrajčili. Zato i verujem da je imao veliki broj povreda. Stefanovom ocu nisu dali da vide sve te rane na telu njegovog sina u mrtvačnici. Sad čekaju izveštaj sa obdukcije - kazao je Radoš.

Foto: Deda ubijenog Stefana,Radoš Savić

 

Inače, Radoš nam je prekjuče, na dan Stefanove sahrane, pojasnio je da se njegov unuk pre dve godine zakačio sa Gačevićem i Daničićem, jer su mu ova dvojica napali druga, bacili ga u Dunav i urinirali po njemu.

- Stefan je tada potrčao da izvuče druga iz vode, a ova dvojica mu nisu dala i onda se on potukao sa njima i jednom je povredio vilicu - rekao je Radoš.

Jedini sukob

Govoreći o noći kad je izgubio unuka, on kaže da je Stefan bio u lokalu sa nekim društvom i da su tamo bili i neki ljudi koji su poznavali Gačevića i Daničića.

- Mog unuka su navukli te noći, tamo je bila neka devojka sa drugom, moguće je da su oni dojavili ubicama da je Stefan u tom lokalu... Kad je moj unuk izašao iz kluba, video je ove krvnike i onda je nastalo to što je nastalo... Stefan nikada nije bio problematičan i jedini sukob mu je bio taj od pre dve godine, kad je branio tog druga - ističe Radoš.

Ako vidite ubice, zovite policiju

Policija i dalje traga za Stefanovim ubicama Vasilijem Gačevićem i Markom Daničićem i pozvala je građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave na brojeve telefona: 011/279-74-77, 066/889-42-07, 066/878-23-05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Obojica osumnjičenih su, inače, bivši fudbaleri: Gačević je igrao jednu sezonu, 2020-2021, za FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug, dok je Daničić igrao u klubu Serbijan vajt igls iz Toronta, u Kanadi. On je rođen u Zagrebu, u Hrvatskoj, i još se ne zna kako se njegova porodica obrela u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija