• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

27.02.2024

17:47

"Bio je kao devojčica, zvali su ga glavonja": Poznanici otkrili i šta povezuje MMA borca i osumnjičenog

Printskrin/mup

Vesti

"Bio je kao devojčica, zvali su ga glavonja": Poznanici otkrili i šta povezuje MMA borca i osumnjičenog

Podeli vest

Fudbaler Vasilije Gačević (23) koji je osumnjičen da je zajedno sa Markom Daničićem (23) zverski nožem izbo MMA borca i srpskog reprezentativca Stefana Savića (23), a potom ga dok je ležao na asfaltu, tukao rukama i nogama, ranije je bio miran i povučen, a zvali su ga i "devojčica" zbog kukavičluka, prijaču za Kurir njegovi poznanici.

Kako smo ranije objavljivali, ubistvo se dogodilo u subotu sat vremena posle ponoći na uglu Dobračine i Dunavske ulice na Dorćolu u Beogradu. Nadzorne kamere snimile su svirepi zločin, prvo jurnjavu niz ulicu,a zatim i ubadanja nožem.

Na pomenutim snimcima može se videti kako MMA borac leži na asfaltu dok ga osumnjičeni zverski šutiraju i bahato udaraju. Nakon toga odlaze i ostavljaju ga da leži i od tada MUP traga za njima. Objavljene su i fotografije osumnjičenih, a Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je na građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o beguncima to odmah jave policiji.

Poznanici Vasilija Gačevića kažu za Kurir "da je on bio miran mladić, praktično kukavica, ali da je očigledno upao u loše društvo, promenio se i postao nasilnik."

Vasilije je bio prava devojčica! Tako su ga i zvali u fudbalskom klubu u kom je trenirao ranije. Nadimak mu je bio i "glavonja", to su bili neki njegovi nadimci... Bio je veoma povučen, a šta mu se posle dogodilo, sam Bog zna. Sigurno se u međuvremenu uhvatio lošeg društva i eto, sada je postao najtraženiji ubica u zemlji.Jezivo je da on nekome sudi da li će biti u životu ili ne - kaže njegov poznanik i dodaje:

- Osumnjičeni Gačević je trenirao fudbal i bio je u Fudbalskom klubu Crvena Zvezda Mali Mokrli Lug i to od januara 2021. godine, pa do juna te godine, praktično samo je igrao polu sezonu i u taj klub je došao kao bonus igrač. Nikada nije pravio probleme i uvek se povlačio, a sada kako vidimo, postao je prava zver koja treba da bude iza rešetaka. Sram ga bilo!

Kako navodi naš sagovornik, jeziva podudarnost je i ta da su Gačević i Savić ipak povezani.

- Navodno, vlasnik fudbalskog kluba iz Malog Mokrog Luga gde je trenirao osumnjičeni Gačević je kum ubijenog Stefana Savića - navodi izvor.

Drugi osumnjičeni Marko Daničić se, takođe, bavi fudbalom i igra navodno u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi. O Daničiću se još zna i da je rođen u Zagrebu.

Stefan Savić bio je jedan od najtalentovanijih MMA boraca koji je pre samo tri meseca osvojio bronzu na Svetskom takmičenju u Tirani gde je branio boje Srbije.

Inače, isti napadači teško su ranili i mladića S. M. (32), slučajnog prolaznika koji je prišao da pomogne Saviću kada je u prolazu video kako ga dvojica biju dok on leži na asfaltu, ne pružajući otpor.

- Momak je hrabro prišao, suprotstavio se napadačima, jednog je čak i udario, ali je i on izboden nožem i zadobio je teške telesne povrede - kaže izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15