• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

02.03.2024

10:31

Udes u selu Bare kod Požarevca: "Kecom" sleteo u kanal pored puta i na mestu poginuo

printscreen/instagram/192_rs

Vesti

Udes u selu Bare kod Požarevca: "Kecom" sleteo u kanal pored puta i na mestu poginuo

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u selu Bare kod Požarevaca poginuo je D.M.

Prema nezvaničnim informacijama D.M. je u petak nešto posle 23 sata vozeći svoju "zastavu 101" iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontroli i sleteo sa puta u kanal. 

Ubrzo je na mesto događaja proed policije izašla i ekipa Hitne pomoći, ali nažalost lekari su mogli samo da konstatuju smrt vozača. 

Nakon završenog uviđaja telo nastradalog  je po nalogu tužioca upućeno na obdukciju, a naložena je i toksikološka analiza kako bi se utrvdilo da li je on eventulano bio pijan. 

Okolnosti pod kojima se dogodila nesreća biće poznati nakon završene istarge. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija