• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2024

20:48

Pobili decu zbog sekte?! U kući u Petrovaradinu pronađeni simboli zagrobnog života!

V. B.

Vesti

Pobili decu zbog sekte?! U kući u Petrovaradinu pronađeni simboli zagrobnog života!

Podeli vest

Komšije Martine (23) i Lava Suvajdžića (25), koji su juče ubili dvoje dece u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu pa skočili sinoć sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, zgranuti su onim što se desilo.

Niko ih, međutim, nije dobro poznavao da bi mogao da kaže šta je pozadina tako drastičnog poteza.

Dok se tačno ne utvrdi istragom kako je i zbog čega došlo do ove nezapamćene tragedije, već se spekuliše sa tim da su mladi supružnici moguće pripadali nekoj sekti ili da su bili narkomani ili da je možda neko od njih bolovao od neke neizlečive bolesti?!

Ipak, prema poslednjim informacijama, u kući strave je pronađeno više sektaških obeležja, tačnije egipatski simboli zagrobnog života! Takođe su sumnja da su deca otrovana!

Tela ubijenih mališana, podsetimo, nađena su danas oko 17.30 časova u kući u ulici Tome Maretića 34, u kojoj su sa roditeljima živeli kao podstanari prethodne dve, tri godine.

- Jako smo uznemireni i u šoku, zaista ne možemo da pojmimo šta je moglo da se desi da presude svojoj deci pa sebi. Iz kuće, u kojoj su živeli, nisu se čule nikakve svađe ili povišen ton. Naizgled su delovali kao sasvim uobičajen par. Oboje su bili prilično neprimetni i nisu baš često izlazili napolje, niti smo ih viđali sa decom - pričaju za Informer žitelji ove ulice.

Otišli bez traga

Oni dodaju i da je gazda kuće, u kojoj su Suvajdžići stanovali, živeo u Švedskoj i da je on umro pre dve nedelje. Martina je bila Slovakinja iz Bačkog Petrovca i nije bila zaposlena. Njen suprug Lav je radio, mada nije poznato čime se tačno bavio.

Interesantno je da nisu imali profile na društvenim mrežama, što je za njihove godine prilično neuobičajeno.
    

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija