• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Bilić

03.03.2024

09:22

Jeziva scena, kuća i dvorište užasnog zločina: Jutro nakon horora u Novom Sadu!

V.B.

Vesti

Jeziva scena, kuća i dvorište užasnog zločina: Jutro nakon horora u Novom Sadu!

Podeli vest

U kući i dvorištu gde su sinoć pronađena tela dvojice dečaka (3) i (1) koje su kako se sumnja ubili roditelji Lav i Martina Petrović Suvajdžić u Petrovaradinu, a koji su nakon ubistva izvršili samoubistvo vlada jeziva tišina!

Kako je istraga tekla, u kući su kako nezvanično saznajemo, pronađeni simboli egipatskog zagrobnog života pa se sumnja da je ovaj mladi bračni par bio u raljama sekte i da je upravo to bio okidač za ovu tragediju.

Jutros je ekipa Informera bila ispred kuće, ali od porodice ni traga ni glasa. U dvorištu je ostalo sve kako je par sa decom živeo tu.

Foto: Foto: Vesna Bilić

 

- Jako je čudno što su sa decom retko izlazili, ja nisam ni znao do juče da su imali dvoje dece. Ona je bila fina i povučena, mršava devojka... U toj su se kući podstanari menjali stalno, više nismo mogli da propratimo ko je trenutno tu od stanara a ko ne. - kaže za Informer komšija koji živi nedaleko od njihove kuće.

Policija za sada nije otkrila šta se krije iza ovog mračnog i morbidnog dogadjaja iako se spekuliše da je sekta iza svega ovoga.

Pogledajte kako izgleda dvorište i kuća: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija