• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. B.

04.03.2024

23:03

Tragovi nasilja ne postoje! Novi detalji ubistva mališana u Petrovaradinu!

Informer/Fejsbuk

Vesti

Tragovi nasilja ne postoje! Novi detalji ubistva mališana u Petrovaradinu!

Podeli vest

Nakon tragedije koja je celu Srbiju ostavila u šoku o kojoj je Informer izveštavao ranije pojavile su se nove nezvanične informacije od izvora bliskog istrazi.

Prema rečima izvora dobro upoznatog sa istragom, na telima mališana Arosa i Ehosa, koje su roditelji, kako se sumnja poslali u smrt, nisu pronađeni tragovi nasilja.

Kako naš izvor navodi, nevini dečaci su najverovatnije otrovani i to je uzrok smrti, ali će se sve sa sigurnošću znati kada budu stigli toksikološki nalazi.

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina (23) u petak su otrovom ubili sinove Arosa (1) i Ehosa (3) u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, pa ih prekrili belim čaršavima, a onda se popeli na krov jednog solitera u Novom Sadu i skočili u smrt, držeći se za ruke!

Kako Informer ekskluzivno saznaje, tela nesrećnih mališana pronađena su na krevetu, odnosno kauču, a na zidovima u kući bili su iscrtani drevni egipatski simboli "ankh", koji simbolizuju "večni život" i izgledaju kao krst sa "drškom".

- Daljim pretresom kuće, u fiokama i u jednom ormanu, otkrivene su sveske sa tvrdim povezom, gde je Lav pisao neke beleške o zagrobnom i večnom životu, izolaciji od čitavog ovozemaljskog sveta, crtao satanističke i druge simbole, pri čemu se direktno obraćao đavolu. Između ostalog, zapisao je poruku Satani da je njegov zadatak završen i da ide sa ovog sveta, što je najverovatnije uradio pred sami krvavi pir. Sve ove poruke ukazuju na to da je neka opasna sekta potpuno pomračila um i Lavu i Martini, pa su u okviru nekog jezivog obreda digli ruku i na decu i na sebe - objasnio je naš izvor.

Naš sagovornik otkriva i da su se Lav i Martina pre tačno pet godina potpuno izolovali i od porodice i od prijatelja i saradnika, što je karakteristično za one koji "utonu" u sektu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Sotono, moj zadatak je  izvršen, napuštam svet..."! Zastrašujuće poruke u kući bračnog para koji je ubio decu, pa sebe!
EKSKLUZIVNO

"Sotono, moj zadatak je izvršen, napuštam svet..."! Zastrašujuće poruke u kući bračnog para koji je ubio decu, pa sebe!

Sotono, moj zadatak je izvršen... Napuštam ovaj svet... Ovo je Lav Petrović Suvajdžić (25) iz Petrovaradina zapisao u svesku pre nego što je u petak sa suprugom Martinom (23) otrovao decu, sinove Arosa (3) i Ehosa, pa tela prekrio belim čaršafom, nakon čega su se supružnici zajedno bacili u smrt, skočivši sa solitera u Novom Sadu, držeći se za ruke!

04.03.2024

20:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija