• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

09.03.2024

11:55

Ukinut pritvor političaru koji je osumnjičen za silovanje! Egić na godišnjicu napada na slobodi

UDS

Vesti

Ukinut pritvor političaru koji je osumnjičen za silovanje! Egić na godišnjicu napada na slobodi

Podeli vest

Srđan Egić (43), nekadašnji novosadski funkcioner koji je optužen za silovanje koje se dogodilo 8. marta prošle godine, juče je pušten iz pritvora.

Žrtva seksualnog napada u ovom slučaju dobila je status posebno osetljivog svedoka i ona je tokom istrage ispitana u posebnoj prostoriji, "skrin sobi" Višeg suda u Novom Sadu.

Podsetimo, devojka N.Š. (21) iz Kule javila se na oglas za izdavanje stana i stupila u kontakt sa Egićem.

- Kada je Egić došao po nju, navodno joj je rekao da uđe u njegov auto i oduzeo joj torbicu i telefon. Nakon toga su otišli na piće i iz restorana se uputili u stan. On ju je odmah po ulasku, kako ona tvrdi, spopao i počeo da je ljubi i tera da se skida - ispričao je tada sagovornik blizak istrazi.

Inače o ovom slučaju, pre godinu dana oglasio se Egićev advokat Goran Karadarević.

- Mogu da kažem samo da je moj klijent detaljno nekoliko sati iznosio odbranu i odgovarao na sva pitanja tužioca. Spreman je da dokaže nevinost u ovom postupku i skine ljagu sa svog imena. Pojavljuje se ustaljena praksa da se medijskom hajkom pokušaju u nekim predmetima pridobiti pojedini pritvorski osnovi - rekao je tada advokat Karadarević.

Na početku suđenja Egić je negirao krivicu, a sledeće ročište je zakazano za 23. april.

Interesantno je da je protiv Egića podneta još jedna krivična prijava zbog pokušaja silovanja druge devojke. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija