• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2024

08:44

Sekte su mu isprale mozak! Deda monstruma iz Novog Sada slomljen: Zar na decu da dižu ruku, da pobiju onakve anđele

Masha Bandjur

Vesti

Sekte su mu isprale mozak! Deda monstruma iz Novog Sada slomljen: Zar na decu da dižu ruku, da pobiju onakve anđele

Podeli vest

Lav Petrović Suvajdžić, koji je ubio svoja dva sina, a onda se zajedno sa suprugom Martinom bacio sa solitera u Novom Sadu, Sahranjen je na Novom groblju u Beogradu,a jedeni od porodice bio je deda.

Kako je Informer ranije izveštavao Lav Petrović Suvajdžić koji je pre nekoliko dana ubio svoja dva sina, a onda se zajedno sa suprugom Martinom bacio sa solitera u Novom Sadu, u subotu je sahranjen bez ikakvog obeležja.

Na Lavovom grobu nema krst niti bilo kog obležja,a dan pre njegove sahrane sahranjena je Martina i dvojica mališana stari svega godinu i tri godine. Oni su sahranjeni u Bačkom Petrovcu u prisustvu malobrojih članova porodice i prijatelja.

Foto: Foto: Masha Bandjur

 

Na Novom groblju juče, skoro da nikoga sem grobara nije bilo, od Lava se oprostio njegov deda koji, kako je sam rekao, ne može da shvati zlo koje ih je snašlo.

- Roditelji su mu u veoma lošem stanju, to su ljudi na lekovima. Ne mogu da veruju šta se desilo i da je Lav bio u sekti. Od sramote nigde i ne izlaze, a od šoka gotovo da ne mogu na noge. Oni su rodom iz Vranja, ali su se doselili u Novi Sad. Kukala im majka - jedva je izgovorio za medije ovaj nesrećni čovek i pun bola i gorčine dodao:

Foto: Foto: Masha Bandjur

 

- Ne mogu ni da stojim ovde, noge mi klecaju. Kako je zlotvor mogao to da uradi. Niko od nas ne može to da razume. Nisu ga tako vapsitali. Ko zna kako su mu i čime isprali mozak Sve te sekte, sve totreba streljati! Zar na decu da dižu ruku, da pobiju onakve anđele ... - jedav progvara deda Lava Petrovića. 

Inače, nije ni čudo da Lavovi roditelji nisu znali šta se dešava jer se on od njih odvojio pre pet godina, kada se posvađao sa ocem. Čak je posle svađe s ocem promenio je ime i prezime.

- Uzeo je devojačko prezime svoje babe po majci, dok je ime sam odabrao. Poznanici kažu da je bio elokventan i obrazovan, ali specifičan i nedruželjubiv. Tečno je govorio engleski jezik, bio je u Americi kao student. Često je menjao poslove, a u poslednjoj firmi je odbijao da se druži s kolegama - otkrili su ranije njegovi poznanici.

Podsetimo, Lav i Martina Petrović Suvajdžić ubili su se u 1.marta ove godine skokom sa zgrade na Limanu 2. Policija je radeći na tom slučaju u kući u kojoj su bili podstanari u Petrovaradinu pronašli tela dečaka od godinu i tri godine starosti. Tela dečaka bila su na krevetu prekrivena belim čaršafima, na zidovima bili su uočljivi egipatski znakovi. Od samog poćetka svima je bilo jasno da tu nisu čista posla, ali i da su mališani ubijeni. 

Foto: Foto: Vesna Bilić

 

Tela dece prevezena su na obdukciju gde je utvrđeno da je reč o nasilnoj smrti, ali još uvek nije poznato šta su im roditelji dali odnosno kojim su ih otrovom otrovali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija