• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dnevnik

07.03.2024

22:36

Lava niko neće da sahrani! Evo gde se nalazi telo i šta će biti s njim

Informer/shutterstock

Vesti

Lava niko neće da sahrani! Evo gde se nalazi telo i šta će biti s njim

Podeli vest

Lav P. S. (25) koji je zajedno sa suprugom Martinom P. S. (23) kako se sumnja, u prošlog petka prvo ubio svoje sinove, a potom zajedno skločio sa novosadskog solitera, još uvek nije sahranjen, a njegovo telo se i dalje nalazi na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Pa da posetimo, u petak uveče odjeknula je vest da je mladi par skočio sa 17. sprata u naselju Liman. Nakon što su komšije prijavile jezivu tragediju, policija nije uspela odmah da ih identifikuje, jer kod sebe nisu imali lična dokumenta. Kada je utvrđeno o kome je reč, pripadnici MUP-a otišli su na adresu prebivališta, a nakon obijanja ulaznih vrata u iznajmljenoj kući na Petrovaradinu nađeno je dvoje dece. Dosadašnjom istragom sumnja se da je ovaj bračni par detaljno isplanirao ubistva, a zatim i samoubistva.

- Za sada nije poznato kada će Lav P. S. biti sahranjem, jer niko od porodice ili njegovih bližih rođaka i prijatelja nije došao da preuzme telo na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu - navodi izvor Dnevnika, koji potom objašnjava proceduru po kojoj će osoba biti sahranjena.

- U situacijama kada niko neće da preuzme telo postoji određena procedura koja mora da se ispoštuje. Naime, o čitavom slučaju obaveštava se Centar za socijalni rad u mestu u kom je pokojnik imao mesto prebivališta i oni dalje postupaju u skladu sa nadležnostima.

 

Tela Martine i njihove dece, stare godinu i tri godine koju su navodno otrovali pesticidima, preuzela je njena porodica i oni su juče sahranjeni na groblju u Bačkom Petrovcu, odakle je rodom. Prisutni koji su juče bili na ispraćaju majke i njenih sinova bili su prvo šokirani zločinom koji je počinila sa suprugom, a potom i tužni jer je prema njihovim rečima, ona bila jedna normalna devojke, sve do trenutka dok se nije udala za Lava P. S. kog je upoznala u Bačkom Petrovcu.

Upoznali su se u Bačkom Petrovcu, jer je Lav P. S. dolazio kod rođaka, tu su se zaljubili, a potom i venčali. Otišli su za Novi Sad i dobili su prvog sina, a prošle godine i drugog. Marina P. S. se nakon udaje udaljila od porodice i nisu imali nikakav kontakt, bili su u toliko lošim odnosima i da nisu znali da je rodila drugog sina - navode poznanici ovog mladog bračnog para.

Prvi toksikološki rezultati obdukcije dece ukazuju na postojanje određenih supstanci koje su mogle dovesti do njihove smrti, ali uprkos tome analize se nastavljaju jer nije utvrđeno da li je namerno ili slučajno prouzrokovana smrt dece. Naime, rade se dodatna ispitivanja koja će potrajati dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti mališana.

Operativci su iz kuće odneli mobilne telefone roditelja i računar, kako bi utvrdili s kim su komunicirali i šta su pretraživali na internetu. Postoji određena sumnja se da je mladi bračni par bio u sekti - podseća izvor i dodaje da su u iznajmljenoj kući pronađeni egipatski simboli, sveska i pisma koja upućuju na zagrobni život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 mesec

naravno svi su drugi krivi samo ona jadna nije ,fujjjjjjjjj . odvratno...ni njoj new bvi trebao dsa se zna gde je grob ,nadam se da ce i ona u paklu da gori......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija