• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

07.03.2024

21:41

Sistem rada Sneže "ekspres" šokirao policiju! Bilo je mnogo više žrtava koje je "ulepšavala" nego što se misli

Privatna arhiva

Vesti

Sistem rada Sneže "ekspres" šokirao policiju! Bilo je mnogo više žrtava koje je "ulepšavala" nego što se misli

Podeli vest

Snežana Stević, osumnjičena da je u centru Beograda držala ordinaciju "BV dental estetic" i radila kao stomatolog sa falsifikovanom diplomom imala je rokovnike sa imenima pacijenata, saznaje "Blic".

Ovi rokovnici oduzeti su prilikom pretresa prostorija u kojima je lažna zubarka radila, a kako saznajemo, u njima se nalazi spisak sa najmanje 40 pacijenata.

- Svih 40 su žene, koje su išle kod Stevićeve i na antiejdž tretmane. One će biti pozvane da daju iskaze u tužilaštvu. Policija i tužilaštvo očekuju da će im se narednih dana javiti još oštećenih - kaže izvor.

Kako izvor navodi, nakon što budu saslušane žene koje su išle na tretmane kod Stevićeve biće poznato da li će se ona teretiti i za još neko krivično delo.

- Samo bavljenje ovakvom vrstom posla bez stručne spreme je kažnjivo. Ukoliko se ispostavi da ima žena koje su imale teške telesne povrede ili da mu je zdravlje narušeno ona će se teretiti za teže krivično delo. Za sada, ona se sumnjiči za falsifikovanje diplome i nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, a nakon veštačenja povreda i posledica oštećenih (ako ih je bilo) onda će se ona teretiti za teže krivično delo - pojašnjava sagovornik.

 

O prijavi protiv lažne zubarke je govorio i dr Milojko Jovanović, direktor Stomatološke komore Srbije. On je ispričao da su prijavu dobili iz UKP-a 16.11.2023. godine.

- Na osnovu neke prijave, ja sam naložio dekanu Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici da se istraži, jer oni pripadaju Univerzitetu u Prištini. I ta koleginica takozvana uopšte nije bila na tom fakultetu, niti je imala tu diplomu. Ono što je zanimljivo u celoj toj priči, ona je na toj diplomi napisala da je fakultet završila za četiri i po godine, a fakultet traje pet godina minimum - navodi Jovanović.

Luksuzni život lažne doktorke

Snežana Stević se hvalila luksuznim životom, a na društvenim mrežama je bila veoma aktivna, o čemu svedoče brojne fotografije koje je delila sa svojim pratiocima.

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

Na istom profilu može se videti i da je Snežana ranije imala još jedan salon, a kako saznajemo, u pitanju je jedan salon lepote na Novom Beogradu.

Osumnjičena je, kako smo pisali, uživala i u društvu poznatih, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Nudila velike popuste na tretmane

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filterom koji je oglašavala za 8000 dinara.

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5500 dinara, iako je vrednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

Kako nezvanično saznajemo, tokom nestručnih medicinskih zahvata lažna zubarka je oštetila 40 osoba. Za sada nije poznato da li su njene žrtve zadobile povrede tokom tretmana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 1 mesec

Nemojte da se pravimo ludi... pa frizerke i kozmetičarke rade sve ovo bez falsifikovane diplome.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija