• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2024

14:38

Identifikovan napadač iz Surčina: Muškarac krvav zatražio pomoć policije

Printscreen

Vesti

Identifikovan napadač iz Surčina: Muškarac krvav zatražio pomoć policije

Podeli vest

Muškarac D.B.(35), zadobio je teške telesne povrede, kada ga je njemu nepoznati napadač napao nožem na parkingu u Surčinu, a potom pobegao. Policija je ubrzo uspela da identifikuje napadača i trenutnoje potraga za njim, saznaje Informer!

Kako smo ranije izveštavali napad se dogodio u subotu oko 20 sati, na parkingu u Vojvođanskoj ulici u Surčinu. 

D.B. je teško povređen uleteo u Policijsku stanicu i zatražio pomoć.

- Bio je sav krvav videlo se odmah da je posečen po vratu imao je povredu na glavi ali i nogama. Policija je odmah obavestila hitnu pomoć koja je ubrzo stigla i prevezla povređenog u KBC Zemun - rekao je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem.

Napadač je odmah pobegao automobilom, a policija je obavila uviđaj ali i razgovor sa povređenim muškarcem. 

- On je rekao da ne poznaje napadača, ali je policija intezivnim radom otkrila ko bi to mogao da bude. Za osumnjičenim je raspisana potraga - rekao je izvor Informera upoznat sa ovim slučajem. 

Prema njegovim rečima sumnja se da je napadač muškarac (31). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija