• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

12.03.2024

10:43

Novosadski ubica odrastao u domu! Otac mu ubio majku, on sada uradio isto svojim ćerkama

Informer

Vesti

Novosadski ubica odrastao u domu! Otac mu ubio majku, on sada uradio isto svojim ćerkama

Podeli vest

Nikola T. (55) koji je juče bušilicom ubio suprugu Gordanu T. (53) u porodičnoj kući u novosadskom Vidovdanskom naselju, a onda pokušao da presudi i sebi skokom u kanal DTD, odrastao je u domu jer mu je otac ubio majku.

Kako prenose mediji jedan Nikolin komšija otkrio je da je on odrastao u domu, jer je njegov otac ubio njegovu majku.

- Uradio je isto svojim ćerkama što je njegov otac uradio njemu. Otac mu je ubio majku, a sada je on ubio svoju suprugu, samo što je Nikola bio maloletan pa je odrastao u domu - tvrdi komšija.

Inače kako je Nikolin komšija objasnio niko od komšiluka nije mogao ni da zamisli da će se ovako nešto dogoditi.

- Nisu odavali da su se svađali. Delovali su kao normalan bračni par. Samo pola sata pre nego što smo čuli šta da je na Temerinskom mostu i da hoće da se ubije video sam kako su on i Gordana došli iz kupovine. Unosili robu, delovali su normalno nije izgeldalo da su se svađali ili tako nešto - kazao je komšija. 

Podsetimo Nikola T. je juče oko 17 sati došao na Temerinski most preko kanala DTD i vezao blok lancem oko sebe i pretio da će se ubiti. Policija je pokušavala da ga odgovori od njegov nauma, ali je on ipak skočio i povikao da je ubio suprugu. 

Nikola je u poslednjem trenutku izvučen iz vode, a policija je ubrzo otišla u njegpovu porodičnu kuću gde su zatekjli ćerke pored ubijene Gordane. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija