• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

16.03.2024

15:40

Meštani rodnog mesta mladića koji su stradali u Gornjem Milanovcu slomljeni: "Sanitet je tri puta dolazio, Radovanovoj sestri pozlilo od tuge!"

društvene mreže

Vesti

Meštani rodnog mesta mladića koji su stradali u Gornjem Milanovcu slomljeni: "Sanitet je tri puta dolazio, Radovanovoj sestri pozlilo od tuge!"

Podeli vest

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu u kojoj su poginuli najbolji drugovi Nikola Š. i Radovan B., obojica rođeni 2001. godine, iz mesta Brđani.

Sumnja se da Nikola i Radovan nisu stali na znak stop na raskrsnici, a onda ih je udario A.O.(22), inače njihov školski drug, koji je, prema našim saznanjima, bio u alkoholisanom stanju i vozio velikom brzinom.

Meštani sela Brđani, odakle su nastradali mladići, šokirani su saznanjem da su dva divna momka, koji su bili za primer, poginuli. 

Foto: Printscreen Instagram 192_rs

 

 

Od jutros ne možemo da dodjemo sebi… Ogromna tuga za selo, ovako nešto se ne pamti. Pa to su bili divni momci, stalno smo ih viđali zajedno i eto, na kraju su zajedno otišli i u smrt - govori sagovornik Republike.

Kako mediji saznaju, nakon tragedije, Radovanovoj sestri je pozlilo. 

Od jutros je tri puta sanitet dolazio, jednoj od dve sestre je pozlilo, devojka ne može da dodje sebi od tuge i šoka, kako sam čuo sva je u grču.

Vredni i pošteni momci

Inače, meštani kažu da je druga tragedija u porodici Školjević, da je baka koja je živela sa Radovanom, njegove dve sestre i majkom preminula 27. februara.

Nikola je bio vredan i pošten momak. On ima dva brata Ivana i Jovana. Radovan je inače radio kao vulkanizer, auto-serviser - priča nam vidno potreseni meštanin.

Komšije i priatelji se okupljaju u kućama nastradalih mladića gde im izjavljuju saučešće, a veliki broj mladih skupio se u Radovanovoj kući kako bi podelili bol sa porodicom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija