• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

16.03.2024

13:16

"Ne znamo kako ćemo bez njega": Bolna ispovest dede nastradalog Nikole kod Gornjeg Milanovca

društvene mreže

Vesti

"Ne znamo kako ćemo bez njega": Bolna ispovest dede nastradalog Nikole kod Gornjeg Milanovca

Podeli vest

Radovan B. i Nikola Š. nastradali su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći noćas, oko 2 sata, koja se dogodila na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u Gornjem Milanovcu.

- Mi smo se sinoć čuli i pričali više nego ikada. Rekao mi je da je danas planirao da da sa ocem dizu folije na plastenike koje imaju. Planirao je i da sredi plažu, na reci koja se nalazi u našem selu - opočinje priču deka nastradalog Nikole.

Kako kaže, on je bio divan mladić, koji se jednom rađa. 

- Ne zato što je bio moj unuk, nego jednostavno on je imao razumevanja za sve. I za svoju braću i za sve prijatelje. Kad treba nešto da se pripomogne, eto njega. Kako ću ja sad, kako da izdržim ovo, a da mi srce ne pukne - kroz suze je ispričao deka!

Kako priča nesrećni deka, unuk se zaposlio, i radio u jednoj firmi u Gornjem Milanovcu.

- Zaposlio se pre dve godine, i radio u jednoj firmi u gradu. Bio je veoma odgovoran, kad je završio školu, rekao je da hoće da nastavi da se usavršava. Sinoć su on i njegov drugar išli u grad, a potom krenuli kući, ne znam ko je vozio, ali njegov automobil je slupan - rekao je deda skrhan bolom.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama do udesa je došlo zbog nepoštovanja znaka za obavezno zaustavljanje i neprilagođene brzine. Na licu mesta dva mladića su podlegla povredama. Jedan vozač je zadržan u stanici Policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija