• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

18.03.2024

19:10

Govorio joj da je debela i ružna, a ona htela da ga napusti! Iskaz frizerke ubijene pevačice na suđenju Zoranu Marjanoviću!

Informer

Vesti

Govorio joj da je debela i ružna, a ona htela da ga napusti! Iskaz frizerke ubijene pevačice na suđenju Zoranu Marjanoviću!

Podeli vest

"Mirno čekam presudu, savest mi je čista. Istina je na mojoj strani. Od prvog dana govorim da nisam ubio suprugu. Svestan sam da je nekada put do istine težak i trnovit, ali nemam sumnju da će ona i na kraju pobediti. Takođe se nadam da će se naći i najstrože kazniti ubica moje žene i majke mog deteta".

Ovako je Zoran Marjanović (44), tekstopisac i kompozitor, govorio za medije pred donošenje presudu u junu 2022. godine, zbog optužbe za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović (33), koja je na brutalan način ubijena 2. aprila 2016. godine u beogradskoj Borči.

Marjanović bi sutra trebao da ponovo iznese odbranu nakon što mu je Apelacioni sud ukinuo presudu od 40 godina robije, a Palatu pravde treba da dođe sa slobode, pošto mu je Apelacija prethodno ukinula pritvor u kojem je bio godinu dana.

Foto: Foto: facebook

Jelena je drastično smršala kada se vratila pevačkoj karijeri

Na pripremnom ročištu, 14. februara tužilaštvo i odbrana su izneli predloge za izvođenje dokaza, dok je Marjanović samo kratko izjavio "nisam kriv".

Odbrana je tada predložila i da se na mestu ubistva obavi rekonstrukcija zločina, ali i da iskaz u svojstvu svedoka da njegova maloletna ćerka, a sudsko veće tek će odlučiti o tom predlogu.

Prvi put on je odbranu 5. novembra 2019., a tada je više od od sat i po vremena govorio o tome da nije ubio suprugu Jelenu.

- Nisam, gospodo, ušao u rijaliti jer mi treba popularnost, nego da bi se čula moja istina. Ni ja, ni niko iz moje porodice, nikome nismo naneli zlo ni bol. Ovo suđenje sam čekao tri i po godine i zaista verujem u sud. Ovaj trenutak sam čekao tri i po godine, verujem u sud zaista, do sada nijedna šansa mi nije data. Od početka sam targetiran da budem žrtveno jagnje, postoje imena do kojih ćemo kasnije doći. Ne plašim se ničega. Dok budem hodao ovom zemljom, želim da se ubica moje supruge i saučesnici pronađu i da stanu ovde gde ja sada stojim. Muka mi je od svega, psihički sam rastrojen pa neke stvari preskačem - rekao je između ostalog na početku prvog suđenja Zoran Marjanović koji je do detalja ispričao da je kobnog dana sa suprugom i ćerkom otišao na trčanje posle čega se njoj izgubio svaki trag.

Foto: Foto: Društvene mreže

Jelena je trenirala da bi imala vitku liniju 

On je tvrdio i da se prisetio da je toga dana na nasipu i pored njega primetio nekoliko nepoznatih ljudi i automobila koje policija nije identifikovala. Pričao je i kako je trajala potraga za njegovom suprugom, kao i da je saznao da je Jelena pronađena mrtva nakon što je priveden u policiju gde su ga, kako tvrdi, inspektori pitali "jesi li je ti ubio".

Foto: Foto: Maša Banđur

Zoran Marjanović je na novom suđenju opet negirao krivicu

Motiv Marjanovića da ubije suprugu izvlači se iz iskaza njene sestre od strica Teodore Krsmanović, Nore Karleuše, ali i Jelenine frizerke Zorice Gemović. Ona je svedočila o poremećenom odnosu između Zorana i Jelene, navodeći da joj je Jelena u više navrata ispričala kako je omalovažava, govori joj da je debela i ružna, kao i da joj je život u njegovoj kući katastrofa, i da joj dođe da uzme dete i ode. Kada ju je Zorica pitala zašto se ne razvede, ona joj je odgovorila: "Zoko, on bi me ubio".

U istrazi ubistva Jelene Marjanović bilo je angažovano oko 200 inspektora, međutim, oružje kojim je Jeleni smrskana lobanja, nikada nije pronađeno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ludimilojko

pre 1 mesec

od dana ubistva do ovog momenta garantujem životom da je kriv,kako on tako i onaj njegov otac

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17