• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2024

08:27

Bežao policijskoj poteri, pa se zabio u autobus: Vozač iz Srbije uhapšen kod devojke u Berlinu

EPA

Vesti

Bežao policijskoj poteri, pa se zabio u autobus: Vozač iz Srbije uhapšen kod devojke u Berlinu

Podeli vest

Državljanin Srbije (30) uhapšen je u Berlinu pošto je dva puta bežao policijskoj poteri. Lisice na ruke stavljene su mu kod devojke, gde je utvrđeno da nema vozačku dozvolu!

Kako navode lokani mediji,vozač bez vozačke dozvole upustio se u opasnu poteru sa policijom kroz Berlin, te se vozilom zabio autobus.

" Patrola je u petak ujutru primetila automobil, koji se kretao velikom brzinom u Berlin-Mite. Kada su policajci hteli da provere vozača, 30-godišnjak je uleteo u saobraćaj iz suprotnog smera i prošao na crveno svetlo " objašnjava lokalni portal i dodaje da je vozač tada uspeo da pobegne policiji.

Foto: Tanjug/AP

 

Međutim istog dana u kasnim popodnevnim satima policija je ponovo primetila automobil u Berlin-Mite.

"Kada je automobil morao da se zaustavi zbog saobraćaja, policajci su mu prišli sa oružjem u rukama i zamolili vozača da izađe, ali vozač je u tom trenutku krenuo u rikverc. Došao je do policajca, koji je morao da skoči sa puta, kako ga ne bi udario. Automobilom se potom zabio autobus i po drugi put uspeo da pobegne" navodi portal "Berlin cajtung".

Policajci su za vozačem raspisali potragu, a po tablicama su došli do adrese vlasnika automobila.

" Osumnjičeni za ludačku vožnju pronađen je u kući sa devojkom, koja je vlasnica automobila. Ispostavilo se da 30-godišnjak nije imao vozačku dozvolu. Srbin je uhapšen, a automobil oduzet." naveo je pomenuti nemački portal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija