• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2024

08:35

Jezivo nasilje u Jagodini: Upucali psa u glavu, pa ga danima ostavili nasred ulice da se muči i krvari (UZNEMIRUJIĆI VIDEO)

Printskrin/Instagram

Vesti

Jezivo nasilje u Jagodini: Upucali psa u glavu, pa ga danima ostavili nasred ulice da se muči i krvari (UZNEMIRUJIĆI VIDEO)

Podeli vest

Društvenim mrežama kruži snimak psa koji je, prema navodima, upucan u glavu. Pas je pronađen na ulici u Jagodini, gde su ga svi zaobilazili, sve dok nisu naišla dva čoveka koji su ga stavili u atomobil i odvezli kod veterinara.

Na objavljenom snimku i fotografiji se vidi da pas ima okruglu ranu na zadnjem delu glave. Reakcija javnosti na ovaj slučaj bila je burna i svi su pohvalili ljude koji su mu pomogli, jer su svi od ovog psa okretali glavu.

Kako je naglašeno, nijedan taksista u Jagodini nije hteo da psa preveze kod veterinara.

Pas je operisan, ali se nalazi u kritičnom stanju. Postavlja se pitanje ko je pucao u psa i kako se on našao u takvom stanju na ulici. Iako se spekuliše da je pas izbačen, takođe postoji mogućnost da se sam dovukao do ulice gde su ga konačno primetili i pomogli mu.



Ovaj slučaj je ponovo pokrenuo pitanje odnosa prema životinjama u društvu i istakao važnost brige o njima. Ljudi su izrazili bes i ogorčenje zbog ovog slučaja, ističući potrebu za većom odgovornošću prema životinjama i strožijim kažnjavanjem zlostavljača.

U međuvremenu, apeli za finansijsku podršku za lečenje psa su se proširili društvenim mrežama, a brojne osobe su izrazile spremnost da pomognu koliko god je to moguće. Ovaj slučaj je podstakao solidarnost i humanost, dok je istovremeno otvorio pitanje o zaštiti životinja i njihovom položaju u društvu.

Dok se pas bori za život, nadamo se da će ovaj slučaj podstaći sve nas da budemo svesniji problema napuštenih životinja i da zajedno radimo na stvaranju boljeg okruženja za sve životinje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 mesec

Pogresio je onaj ko je zivotinje nazvao zivotinjama a odredjene ljude ljudima. Kako neko moze da gleda zivo bice koje se muci u bolovima. I na kraju, odakle toj MRCINI oruzje. Policija ima posla.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija