• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

26.03.2024

18:15

Radnik pao sa građevine živ se polomio! U padu sa pet metara visaine, teško povredio pršljen i karlicu!

D. K.

Vesti

Radnik pao sa građevine živ se polomio! U padu sa pet metara visaine, teško povredio pršljen i karlicu!

Podeli vest

Nišlija P.R. (64) teško je povređen danas nakon što je pao sa kuće u Gostivarskoj ulici u Nišu sa visine od oko pet metara,. U niškoj policiji, bez navođenja identiteta povređenog čoveka, je potvrđeno da im je incident prijavljen oko 11 časova

Povređeni muškarac je zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i nadležne službe, uviđaj je u toku - rečeno je u niškoj policiji.

Do nezgode je došlo prilikom izvođenja građevinskih radova na krovu kuće a povređeni čovek je pao sa visine od oko pet metara. Okolnosti pod kojima je muškarac pao sa krova, za sada nisu poznate

Povređeni radnik zbrinut je u jedinici intenzivne nege u UKC Niš zbog preloma kostiju karlice i jednog pršljena.

- Pacijent je nakon dijagnostike i pregleda od strane lekara svih neophodnih specijalnosti, primljen u jedinicu intenzivnog lečenja. Zadobio je prelom ilijačnih kostiju, pršljena S5 i prisutan je hematom presakralno - navode u UKC Niš.

Ovo je drugi težak incident na gradilištima u Nišu za proteklih 10 dana. U nesreći koja se desila 16.marta na gradilištu na raskrsnici Bulevara 12.februar i Ulice vazduhoplovaca, teške povrede zadobio je radnik star 55 godina iz okoline Varvarina. On je pao sa skele I zadobio povrede od kojih je preminuo u UKC Niš.

Dvojica poginula prilikom pada sa skele

U novembru prošle godine, poginula su dvojica građevinskih radnika nakon pada sa visine. Građevinski radnik star 66 godina iz Vlasotinca poginuo je 23.novembra 2023.godine oko 8 časova nakon pada sa skele gradilišta u Barskoj ulici u Nišu, sa oko 15 metara visine.

Tri dana pre toga, muškarac star 71 godinu poginuo je 20.novembra oko 15.30 časova nakon pada sa drugog sprata objekta u izgradnji. Do nesreće na ovom gradilištu došlo je prilikom izgradnje ploče na objektu a nesrećni čovek je pao sa skele.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija