• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.03.2024

12:14

Lomili čaše po lokalu, pa ubili radnika obezbeđenja! Potvrđena optužnica protiv trojice okrivljenih iz Obrenovca! (FOTO)

Informer/društvene mreže

Vesti

Lomili čaše po lokalu, pa ubili radnika obezbeđenja! Potvrđena optužnica protiv trojice okrivljenih iz Obrenovca! (FOTO)

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv trojice okrivljenih zbog sumnje da su 8. oktobra 2023. godine ubili radnika obezbeđenja Stevana Stevanovića Japanca (36) iz Obrenovca ispred jedne diskoteke.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, obuhvaćeni su Dušan G. (22), Nikola S. (22) i Saša M. (22).

Tužilaštvo je predložilo da se svim okrivljenima produži pritvor.

Postoji opravdana sumnja da je 8. oktobra 2023. godine oko 01.10 časova ispred ugostiteljskog objekta u Obrenovcu, koji se nalazi u sklopu Tržnog centra, Dušan G. lišio života Stevanovića, dok su Nikola S. i Saša M. sa umišljanjem bitno doprineli izvršenju ovog krivičnog dela.

Foto: facebook

U Stevana je ispaljeno više projektila

Okrivljeni su u pomenutom ugostiteljskom objektu sedeli za separeom koji se nalazio pored stola gde je sedeo Stevanović, da bi u jednom trenutku posle ponoći počeli da razbijaju čaše, zbog čega ih je oštećeni zamolio da prestanu da to rade, što su oni i učinili, a nakon desetak minuta su napustili lokal.
Dok je Dušan G. čekao ispred lokala, druga dvojica okrivljenih su se udaljili automobilom da bi se nakon desetak minuta vratili i Dušanu G. predali torbicu u kojoj se nalazio pištolj.

Potom su se svi zajedno vratili u ugostiteljski objekat i ponovo počeli da prave nered, pa im je Stevanović prišao sa molbom da izađu napolje.

Foto: facebook

Podlegao povredama u bolnici

Izašavši ispred lokala, okrivljeni su opkolili Stevanovića, pa je Dušan G. u njegovom pravcu ispalio tri projektila od kojih su ga dva pogodila, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život, usled kojih je, i pored operacije u Urgentnom centru, preminuo.

Takođe, ceneći sve prikupljene dokaze u toku istrage, snimke sigurnosnih kamera, iskaze svedoka, veštačenja i drugo, istraga protiv V.P. je obustavljena, jer nema dokaza da je on učestvovao u lišenju života Stevanovića, odnosno da je izvršio krivično delo ubistvo niti bilo koje drugo krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija