• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2024

14:45

"Kokain je za ličnu upotrebu, ipak radim sa pevačima"! Evo šta je uhapšeni menadžer rekao na saslušanju

Informer/Instagram

Vesti

"Kokain je za ličnu upotrebu, ipak radim sa pevačima"! Evo šta je uhapšeni menadžer rekao na saslušanju

Podeli vest

Estradni menadžer Novak Radin (40) uhapšen je pre dva dana u Beogradu zbog sumnje da preprodaje kokain, kao i jer je u kući u kojoj živi nelegalno držao pištolj i municiju različitog kalibra, pišu portali.

U međuvremenu Radin je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je neovlašćeno, radi dalje prodaje držao 43,17 grama opojne droge kokain, kao i jer je neovlašćeno držao pištolj i municiju.

Osumnjičeni je na saslušanju negirao krivično delo i izneo je svoju odbranu.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, osumnjičeni menadžer je na saslušanju priznao da je kokain njegov, da je za ličnu upotrebu jer on "radi sa pevačima i mora stalno da bude budan".

Foto: Instagram

Novak Radin

 

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Naredbom o sprovođenju istrage na teret mu se stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Novak Radin je poznati menadžer koji sarađuje sa Jelenom Karleušom, Dadom Polumentom, Andreanom Čekić, Vukom Mobom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija