• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

03.04.2024

22:10

Kosta K. mu ubio ćerku, on se sada oglasio: "Pokušaj advokata da oca Koste predstave kao časnog čoveka"

Maša Banđur

Vesti

Kosta K. mu ubio ćerku, on se sada oglasio: "Pokušaj advokata da oca Koste predstave kao časnog čoveka"

Podeli vest

Suđenje roditeljima dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine ubio devetoro učenika škole i radnika obezbedjenja u Osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar” nastavljeno je u Višem sudu.

Na pitanja oštećenih dva dana zaredom odgovarao je njegov otac koji je prethodno odbio da odgovara na pitanja advokata oštećenih.

Otac nastradale devojčice Angeline, Anđelko Aćimović, podelio je utiske sa suđenja, a rekao da je ne prepoznaje kajanje ili krivicu u ocu dečaka koji je počinio ovaj masakr:

- Za nas je svako suđenje dodatna trauma, veoma je potresno, što se tiče opšteg utisaka, u optuženom ne postoji nikakvo iskreno kajanje. Svi u životu grešimo, ali je pitanje kada napravimo grešku i vidimo posledice, koje su ovde katastrofalne, kako ćemo da reagujemo na to. Dakle, potrebno je uvek pokajanje i prihvatanje odgovornosti - rekao je on.

 

Potom je odgonetnuo da optuženi nije odgovorio na sva postavljena pitanja, već se branio ćutanjem, iako je advokatica iznela u javnost da je odgovorio na svako:

- To je pokušaj ekipe porodice Borović da svog klijenta predstave u javnosti kao časnog, ispravnog čoveka, da ga prikažu u boljem svetlu. Mogu potvrditi da to nije tačno. Pitanja van toga, vezana za posledice, odnose u porodici, psihološke prirode, bukvalno su otklonjena kao nepotrebna, odnosno nisu za ovaj predmet.

Sledeće suđenje zakazano je za 15. maj, gde će biti ispitivani majka Miljana Kecmanović i vlasnik strljane u kojoj je dečak naučio da puca, piše Kurir.

Foto: Informer

 

 

Anđelković ni od majke ne očekuje da će prihvatiti krivicu i pokazati pokajanje:

- Od porodice ne očekujem, ali od direktora streljane očekujem da se nešto više sazna. Imam utisak da Kecmanovići i njihovi advokati pokušavaju da deo krivice prebace na ljude koji su obučavali malog. Videćemo šta će biti, on je bio obučen u rukovanju oružjem, a pitanje je da li je to mogao da nauči za tri termina u streljani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija